Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
no js ne nosm takih čevlov.
ni moj stil čeprou sm doskrat že v trgovini vidla kšne red nore..men so bolj drzni všeč.
sam če pa bi jih kdaj obula, bi jih obula zase-da bi se js počutla dobr. ker za tipe pa res ne bi zapravljala razbolelih nog
ni moj stil čeprou sm doskrat že v trgovini vidla kšne red nore..men so bolj drzni všeč.
sam če pa bi jih kdaj obula, bi jih obula zase-da bi se js počutla dobr. ker za tipe pa res ne bi zapravljala razbolelih nog
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm enkrat strokovno s petko stopla u une reze k so u predpraznikih, najpri z eno nogo pol se z drugo pol sm se pa mogla sezut pa lepo si cajt uzet pa petke vn spraut....kolegice zravn pa seveda umirale od smeha
Zivljenje je piskotek!
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
...jz pa nikoli nism mela ne vem kakšnih problemou pri hoji z visoko peto....no sej nikol tut nism pretiravala z višino ...no sicer me zej čaka maturanc tko da bom pol povedala kako se bo obneslo z petami,glede na to da te vsi gledajo ko prideš na odr sam GROZA
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Obožujem visoke pete.
Naučila pa sem se hodit v njih ker sem se mogla, če pa nobeni čevlji niso šli k moji lepi oblekci.
Naučila pa sem se hodit v njih ker sem se mogla, če pa nobeni čevlji niso šli k moji lepi oblekci.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
js pa nikol nism bla pristaš petk, sam zdej načrtujem en nakup, al pa clo dva, ene čevljčke bom rabla za na maturantski ples, pol sm bla pa dans v jojo na čopovi in so mel took lepe rdeče čevljčke s peto... joj.. pa ful pocen ker menjajo kolekcijo. morm doma jih naštimat. sj v trgovini jojo je bronx znamka?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov