Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Kar se čevljev tiče je men osebno Manolo Blahnik No.1 Sicer so drgai k nevem kva, sam enkrat si želim ene njegove kupt
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
jst nekak ne nosm visokih pet... mam rajš nižje, udobno in trdno na tleh, sam taki čevli me zmer vržejo skor s stola dol
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
joooj moji novi čevlčki so tooook lepi
majo polno 10cm peto (platform style, samo da je spodi že fuuul ozka - 1cm), tako turkizno, spredi je pa iz turkiznih pa prozornih kristalčkov narejen kačji pastir oz. metuljček (nism še ugotovila kaj ) namest trakca za čez prstke. zgori je pa sam en tanek svetlo turkizen pašček za čez gleženj (nekak imitacija kačjega usnja) in to je to... waaau so hudi
pridte jih pogledat na cosmo srečanje
majo polno 10cm peto (platform style, samo da je spodi že fuuul ozka - 1cm), tako turkizno, spredi je pa iz turkiznih pa prozornih kristalčkov narejen kačji pastir oz. metuljček (nism še ugotovila kaj ) namest trakca za čez prstke. zgori je pa sam en tanek svetlo turkizen pašček za čez gleženj (nekak imitacija kačjega usnja) in to je to... waaau so hudi
pridte jih pogledat na cosmo srečanje
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst osebno sm bol za športne cunje in pol tud čevlje seveda, ne maram petk, obujem jih le za kake posebne priložnosti, ampak takrat me pa vedno ful ožuli, ker noge niso navajene na tesnobo
-
KillerPrincess - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana-Šentvid
Tudi jaz sem ena izmed ljubiteljic petk. Nora sem nanje! Ne morem brez njih... Res je težko hoditi po kockicah z njim, ampak zato pa imamo pa moške, kajne? No, jaz vedno pazim, da jih dobro skombiniram z drugimi kosi oblačil. Da izgledam res 'Chic'!
Carpe Diem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov