Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 470 prispevkov
• Stran 31 od 32
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
enkrat sem na busu vidla žensko, ful veliko (brez petk nekje 2metra), z vrtoglavimi petkami. Ma ženska jih je res znala nosit, tok je bla huda, še dans mi negre iz glave.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Sej to je itk odvisno od osebe, če je ženska huda in zna hodt v njih je vseen kok ma cm Js sm se kr mal polenla, jih obujem sam še za vn pa reedko za na kšno pjačo zvečer
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
White_Widow napisal/-a:enkrat sem na busu vidla žensko, ful veliko (brez petk nekje 2metra), z vrtoglavimi petkami. Ma ženska jih je res znala nosit, tok je bla huda, še dans mi negre iz glave.
Thanks for the heads up!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Dead_kid napisal/-a::cry: Jst bi petek skozzzz nosila, pa sem visoka 180cm, pa sm pol višja od vseh žensk+od fanta mojga+od vseh ostalih fantov...
ne sekiraj se. Dost poznam takih. Izberi mogoče take, ki imajo tanjšo peto, pa bo super. Moja frendica ima 186cm, pa jih obuje. Pa izgleda dobro;-)
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
najboljša rešitev je praksa praksa praksa.
jets sm nardila tko, da sm si kupla u deichamnu za 20 evričov ene luškane petke, srednja mera in sm jih mela samo za vajo. ker mi je blo škoda dat za kvalitetne velik denarja, če niti hodit ne znam, bi jih prej uničla. in sm hodila v unih po stanovanju, pred bajto, po pesku, pa tlakovcih, kar sm pač našla v okolici (različni tereni)in vaadla. najprej 15 minut, pol 20,.in tko dalje,... in pol me sploh več ni nič bolel,..
kr to mi je blo najhuj, da so me noge bolele in pol sm začela hodit kot konj. in če obvladaš tak kvalitetno slab čevel ko je deichamn, pol bo milina ko daš gor kaj bolj kvalitetnega:)
nazadnje sem recimo vadla s Bronxicami mislim da majo 12,5 cm. cenovno so ble odlične in sm si jih vzela, čeporv tolk visokih nimam kam nosit,..k sm jih prvič dala gor sm mislnla po 10 minutah da mi bodo noge odpadle....grozaaa...pol sm jih dala pa doma še nekih 3x -4x gor za določen čas,.in me ni nič več bolel:)
jets sm nardila tko, da sm si kupla u deichamnu za 20 evričov ene luškane petke, srednja mera in sm jih mela samo za vajo. ker mi je blo škoda dat za kvalitetne velik denarja, če niti hodit ne znam, bi jih prej uničla. in sm hodila v unih po stanovanju, pred bajto, po pesku, pa tlakovcih, kar sm pač našla v okolici (različni tereni)in vaadla. najprej 15 minut, pol 20,.in tko dalje,... in pol me sploh več ni nič bolel,..
kr to mi je blo najhuj, da so me noge bolele in pol sm začela hodit kot konj. in če obvladaš tak kvalitetno slab čevel ko je deichamn, pol bo milina ko daš gor kaj bolj kvalitetnega:)
nazadnje sem recimo vadla s Bronxicami mislim da majo 12,5 cm. cenovno so ble odlične in sm si jih vzela, čeporv tolk visokih nimam kam nosit,..k sm jih prvič dala gor sm mislnla po 10 minutah da mi bodo noge odpadle....grozaaa...pol sm jih dala pa doma še nekih 3x -4x gor za določen čas,.in me ni nič več bolel:)
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
White_Widow napisal/-a:enkrat sem na busu vidla žensko, ful veliko (brez petk nekje 2metra), z vrtoglavimi petkami. Ma ženska jih je res znala nosit, tok je bla huda, še dans mi negre iz glave.
manekenke majo vse okrog 180cm, te ta hude, pa furajo stikle, ko jaz japonke:) ampak one to znajo, lepo zgleda, lepo hodi, lepo je napravljena,.itd. tko da nič ni izgubljeno, da se:)
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
monique* napisal/-a:
^^ meni je v telih uspelo plesat salso brez problema, še full dobr se je vrtet v njih
Če ti čevelj lepo paše na nogo potem ni problem hodit v visokih petkah.
potem sem se preobula v plesne čevelje ki so malo nižje iz uvidevnosti do manjših plesalcev...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
^
Ahjoj...kolk pa me je tole nasmejalo
Sirova
Ahjoj...kolk pa me je tole nasmejalo
Sirova
Why be an angel when I can play god?!
Prvi neprebran prispevek • 470 prispevkov
• Stran 31 od 32
•