Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Rož-Ca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
js sem začela kr takoj z zlo visokim petkam in se preštevam še nekako k začetnicam... res, da ko pridem domov iz kakšnega žura me še 2 dni bolijo noge, ampak petke so vseeno zakon! višje so, lepše izgledajo . nimam problemov s hojo, sem se zelo hitro navadila. prej sem vedno nosila samo superge, tako da se še zdaj počutim malo bedno ko jih nosim (se mi zdi da sem premlada, stara sem 21 let ) in glede na to, da jih nosim samo kadar gremo ven, jih imam že zelo lepo zbirko. se mi pa zdi, da so za začetnice super petke s polno peto.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jaz imam enake, ampak sem kupila cifro premajhne tako da ti jih lahko prodam. (enkrat sem jih imela, so pa cifra 37, če te zanima)
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Js sm pa lih dons gledala za visokimi petkami pa mi je šlo zmeri neki narobe. Al so mi vn skakali al pa so mi bli pač premejhni... jaoo Drugač pa obožujem čevlje z visoko peto pa da majo platformo. Sam mal se bo treba še navadt hodt v njih.
Tu es dans toutes mes pensées.*
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Jaz ne kupujem čevljev brez paščkov okoli gležna, ker se mi vsi sezuvajo. Drugače pa sem včasih 90% časa nosila visoke pete, zdaj manj, ampak jih obožujem, moj fant pa še bolj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov