Visoke pete

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 18. Nov. 2004 11:21

mela petke sam 2 dni obute en dan pred maturancam in na dan maturanca (noge so me tok bolele, da še 2 dni po tem nisem mogla normaln hodit :evil: ) sej ne, da mi nebi ble všeč, samo pač se v šuhih brez petke bolj udobno počutim
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 19. Nov. 2004 22:28

uršy: Jaz si v Outletu nakupim pač te čevlje, ki so. V glavnem se da dobiti takoj po kakšni reviji kakšne vzorčne modele, pa ponavadi so samo v eni številki. In glede nato, da imajo italijanke noge od 35-37, mam jaz full srečo, ker 39 jim full ostaja in jih totalno znižajo. Te čevlje iz modnih revij pa znižajo tudi zato, ker jih je za par minut imela že ena manekenka na sebi. Ostali modeli, ki ostanejo, pa so iz prejšnjih sezon. Tako, da si jaz ponavadi nakupim klasične; npr. navadne črne špičaste salonarje, ker jih pač skoz rabim. Mi je pa Prada všeč zato, ker ima take modele, da se moji nogi idealno prilegajo. Jaz naprimer težko dobim kakšne sandale s paščki, ker so mi vsi preširoki. Pradini so mi čisto prav, pa še iz malo mehkejšega usnja so narejeni. Isto je pri Gucciju. Versacejevi čevlji so mi tud všeč, samo sem si kupila ene škornje iz nojevega usnja, pa so čisto pretrdi zame. Tako, da z Versacejem sem zaključila. Drugače pa tudi jaz nosim teniske in športne čevlje, da ne boste mislili, da sem tok fina, da sam to nosim. Mi je pa še zmerom najbolj pomembno, da poleti ob sandalah vedno izvršena pedikura in vedno čisti čevlji.
urshy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a urshy_ » 21. Nov. 2004 15:59

No, pa se moj komentar. Jst mam tud rada petke, sam jih bl mal nosm. Pa mam rajs cevlje s siroko petko, k pa une z ozko. rajs normaln hodm, k pa da se u unih cevljih pobijem in spravm v sramoto :oops:
Pa pomoje sploh ni tok pomembn kaksne cevlje mas oz. da mas petke, ampak da se ti sam dobr pocuts v njih. pa tud ce so to superge. ce jih znas nost in se dobr pocuts, lohk velik bols zgledas k pa ena u ne vem kaksnih petkah k se lom na 3 sihte.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 21. Nov. 2004 16:11

hei!!! tak..za vsaki dan ponavadi adidaske :D pol zvečer pa kaj bol sexy... petke :D :onceldoc: sicr je pa najbol pomembno da se v čevlih dobro počutimo!!!
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 21. Nov. 2004 17:25

Jaz sem se zdaj navavadil bolj na čevlje. Prej sem pa skozi nosil kakšno športno obutev. Sedaj sem že navajen, pa še boljše zgleda se mi zdi tak. Poleti bom pa spet šaltal na kaj lahkega :)
Uporabniški avatar
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bunnyka » 01. Dec. 2004 22:15

Brez petk skorajda ne gre :)
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 10. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *missy* » 06. Dec. 2004 11:48

jaz full rada občasno obujem čevlje s petko, ker se počutim full drugače kot v čevljih brez pete. sicer pa mislim da tudi ženska ki nima obutih čevljev s peto lahko izgleda sexy. lahko pa ženska s čevlji s peto zgleda butasto, ker jih recimo ne zna nosit...čist odvisno...
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 07. Dec. 2004 19:32

Čim dalj od mene stran prosm. Prisegam na nepetke. V njih se najbolj udobn počutm pa še pol mi je ful smešn gledat kšne ženske k se lomjo v petkah. :D
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
lizza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lizza » 11. Dec. 2004 19:19

Ko se počutim najbolj bedno in moram ven iz stanovanja obvezno obujem čevlje z najvišjo peto kar jih mam.
Se mi zdi da se pol počutim samozavestnejša in takrat mi je vseeno tudi če hodim po kockah.
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 14. Dec. 2004 21:46

Brez petk ne gre :razz: Pa pocutm se samozavsetnejsa u petkah, ne vem, zakaj.
Drgac pa tut supergice so nenadomestljive :wink:
blondy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2004
Kraj: dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a blondy » 20. Dec. 2004 12:56

jaz se v petkah polomim :flower:
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 20. Dec. 2004 14:30

obladam oboje, vendar se brez petk pocutim bolj free...........ko pa me prime in se delam da sem dama...pa obvezno petke........
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamika » 19. Jan. 2005 20:15

Jaz imam tu rada visooooke petke, ker mi dost lepše noge naredijo!!!
Lp, Tamara
Uporabniški avatar
p!a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a p!a » 19. Jan. 2005 21:00

jst mam pa ene diesel-ove cevlcke s petko k ni pro nizka (tko ene 6-7 cm), ampak se v njih res super hod... sicer so poletni. sm polet v njih zdrzala 10 ur pa me niso noge cist nc bolele ;) res supr cevlcki ;)
Živi za biti, ne za izgledati!
Uporabniški avatar
zajčika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zajčika » 20. Jan. 2005 9:29

ljubim petke! Imam veliko parov čevljev in velika večina teh je prav z visoko petko :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov