Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ja, sej vem da niso taki da bi bili ljudem vsesplošno všeč in tud vem kakšne komentarje bom dobivala, ko jih bom nosila. ampak to mi še nikoli ni preprečilo da bi si tako stvar kupila, samo še barvo zberem in naročim
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a nima melisa podobnega kncepta obutve.
mimogrede....tega je dosti naokoli, torej nisi tolko sto let za kačami
http://www.melissa.com.br/en
mimogrede....tega je dosti naokoli, torej nisi tolko sto let za kačami
http://www.melissa.com.br/en
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ja, sej to je vivienne westwood for melissa.
g00fy_ga probaš jih lahko pri nas v zooo zarad cifre, ampak mislim da so bolj bogi glede barv in modelov. veliko jih imajo na asosu, stanejo pa od 88 funtov naprej.
g00fy_ga probaš jih lahko pri nas v zooo zarad cifre, ampak mislim da so bolj bogi glede barv in modelov. veliko jih imajo na asosu, stanejo pa od 88 funtov naprej.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
rinca napisal/-a:ja, sej to je vivienne westwood for melissa.
Jaz kaka dva tedna nazaj v Zooo nisem videla nobenih. (mogoče sem jih spregledala, ampak to vsekakor pomeni, da imajo največ kak par ali dva)
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
mam en problem in sicr dobila sem čevlje z zelo visoko peto, res popolne obula bi jih rada na vsak način.
problem je da so mi prevelike za kšne 2 cifre in pač men itak ni problem nost nobenih pet ker se vedno prilagodim čevlom in vsem ampak me zanima kaj nej nardim glede tega.zlo rada bi jih obula pa res mogoče je skrajno butasto vprašanje ker noge se neda podaljšat, lohk se pa kej nardi glede tega da ne bi hodila kot raca ker so preveliki.Viid se čist mal tko da kšn nasvet?
problem je da so mi prevelike za kšne 2 cifre in pač men itak ni problem nost nobenih pet ker se vedno prilagodim čevlom in vsem ampak me zanima kaj nej nardim glede tega.zlo rada bi jih obula pa res mogoče je skrajno butasto vprašanje ker noge se neda podaljšat, lohk se pa kej nardi glede tega da ne bi hodila kot raca ker so preveliki.Viid se čist mal tko da kšn nasvet?
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
dej si notr tiste vložke za čevlje. ziher majo tut kake za salonarje prilagojene. tist pol mal zmanjša čevelj od znotraj. pa še kakm partyfeet nalepi. če so pa to zaprti čevlji s peto, pa loh mal debelejše nogavice obuješ, tut to pomaga. samo 2 številki...no to se mi sliši kar ubijalsko, pa še visoooooka peta zraven
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ja vložke za čevlje, čeprov to nekak pomaga, če so ti čevlji res samo mal veliki. Dve številki pa hummm?????
Pazi sam, da ne boš izpadla k kakšna račka, k hodt ne zna. Ni gršga, kot ženska, ki se ubija na petkah. In ja težko je hodt s preveliki čevlji.
Dj javi kako si rešla problem
Pazi sam, da ne boš izpadla k kakšna račka, k hodt ne zna. Ni gršga, kot ženska, ki se ubija na petkah. In ja težko je hodt s preveliki čevlji.
Dj javi kako si rešla problem
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Glede na to da gre za 2 številki bo zelo velik problem da boš lahko hodila kakor se spodobi. Priporočam da jih prodaš (hmmm....kok so številka ) in si z denarjem kupiš druge (noro hude) čevlje, kjer ti bo številka ustrezala.
Bi blo se pa fajn zmislt čevljarja ki oža čevlje
Bi blo se pa fajn zmislt čevljarja ki oža čevlje
Ne kadim, a vedno vžgem.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
problem se mrešila z izbiro drugih čevljev hehe.čeprov se mi kr srce trga ampak pač če je čevelj prevelik je boljše da izberem petke ki so mogoče manj lepe ampak so mi vsaj bolj prav kot pa da imam res lepe petke ampak itak nebi bile opazne zaradi racanja in sezuvanja.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Do konca odbiti cevlji z visoko peto (ce so vam pa vsec, je pa spet druga pesem ):
http://littlemisssunshine.blog.siol.net/2010/07/26/najbolj-nori-cevlji-ever/
http://littlemisssunshine.blog.siol.net/2010/07/26/najbolj-nori-cevlji-ever/
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov