Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
http://ifshoescouldkill.com/
(sam tle niso samo čevlji z visokimi petkami..)
ROFL, tole bi pa celo mela:
(sam tle niso samo čevlji z visokimi petkami..)
ROFL, tole bi pa celo mela:
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^men tale podplat še vedno ne štima najboljš , ampak za ta zadnje bi blo pa vredno se potrudit naučit se hodit v petkah. Lepi, res.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, ti zadnji Dior so res sanjski.
Js bi jih mela bolj za gledat, kot pa nosit, ker drugače bi se preveč bala, da se jim kaj zgodi
Js bi jih mela bolj za gledat, kot pa nosit, ker drugače bi se preveč bala, da se jim kaj zgodi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Te sivi so božanski aa
It was forever..but it didnt last long..
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
v-e-s-n-a napisal/-a:No, potem maš še tole:
tele so res fenomenalne...domača izdelava ni noben problem, samo en žebelj si v peto zapičiš
no ja, sicer mi taki futuristični niso niti najmanj všeč..v bistvu so naravnost grozni (kakšna tarča posmeha bi bla če bi se pojavla v njih)
Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
He he... Mislim da, ampak bog ne daj, da bi bila površina gladka ali neravna in pravtako bog ne daj, da bi v metu naletela na kake kocke
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov