Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Joj joj jst mam pa kf fobijo pred visokimi petami.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
petke bolj redko nosim, čeprov sem bolj med majhnimi, ampak nimam kompleksov glede višine. se mi zdi, da sem lepša, samozavestnejša, bolj naravna in nasploh bolj JAZ, če sem v lepih balerinkah brez pete al pa kakih luštnih supergicah, kot pa v petah. za kako fensi prireditev, so pa čevlji z vsaj malo pete zame obvezni.
- foxy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
jaz sem tudi visoka, pa sem se odločila, da se ne bom obremenjavala in sem si ravno prejšnji teden kupila ene visoke petke. Ker tudi če si visok in imaš dolge noge, pač zgledajo boljš v petkah.
Sicer imam še vedno največ flat čevljev, ampak zdaj se jih najde tudi nekaj s petko in jih kar pogumno nosim, čeprav mi gredo mal na živce stalni komentarji "u, kok si pa ti dons velka" sem pač velika, mate kej proti?
Sicer imam še vedno največ flat čevljev, ampak zdaj se jih najde tudi nekaj s petko in jih kar pogumno nosim, čeprav mi gredo mal na živce stalni komentarji "u, kok si pa ti dons velka" sem pač velika, mate kej proti?
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
jaz nosim petke skoraj vsak dan na faks, v službo, na pijačko, v kino, povsod pač, razen ko grem na kak sprehod s fantom ali s psom, pol obujem superge ali balerinke. Drugače pa men so petke zakon, ker ful polepšajo postavo in še skoraj da karkoli oblečem, mi paše na petke. Je pa res, da sem v petkah non stop šele zadnja tri leta odkar sem si avto kupla, mislm da se mi ne bi dal drugač pozimi po plundri v petkah hodit do postaje in od postaje...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem nora na petke, sam pozimi me je vse groza, ko je poledica, ker drsi že v supergah oz. nizkih čevljih kaj šele v visokih. Ful primerov sem že slišala, da se je katera razletela po pločniku kot je dolga in široka in so ble hude poškodbe. Takrat mam v mislih same črne scenarije... Drgač ful gledam, če je podplat na čevljih tak, da ne drsi, sam kaj to pomaga, če na ledu itak vse drsi.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
morm rečt, da sem se čist odvadla petk.. do sredi poletje sem bla zdaj 2 leti kar redno v njih, zdaj pa se mi je spet zadopadla udobnost in možnost, da sem na nogah tudi 24 ur, če je treba
sicer sem tudi pri petah vedno izbirala čevlje, v katerih sem se počutila na mehkem in se je tudi dogajalo, da sem v njih prežurala celo noč, šla direkt na fax in si ji dala dol šele pozno popoldne naslednji dan, ampak nekako me je to minilo.. nevem sicer sem tudi drugač rahlo spremenila stilske smernice v moji garderobi in se petke niti ne podajo več kaj dosti..
me pa zanima kaj ve definirate kot čevlje s peto? kr nekatere tukaj nalimane z rahlo izbočenim zadnjim delom, jaz ne uvrščam med štikle za moje pojme more bit peta vsaj 5, 6 cm da se ji lahko reče Petka..
sicer sem tudi pri petah vedno izbirala čevlje, v katerih sem se počutila na mehkem in se je tudi dogajalo, da sem v njih prežurala celo noč, šla direkt na fax in si ji dala dol šele pozno popoldne naslednji dan, ampak nekako me je to minilo.. nevem sicer sem tudi drugač rahlo spremenila stilske smernice v moji garderobi in se petke niti ne podajo več kaj dosti..
me pa zanima kaj ve definirate kot čevlje s peto? kr nekatere tukaj nalimane z rahlo izbočenim zadnjim delom, jaz ne uvrščam med štikle za moje pojme more bit peta vsaj 5, 6 cm da se ji lahko reče Petka..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jz sm pa spet se preveč pregrešila, spet preveč obračala ebay in novi čevlji so tle pol pa še raznorazna znižanja po btc, tko da 3 novi v enem tednu
men tut niso petke če je petka pod 6cm..pr men more zmeri bit tm 8cm+ do 12cm =) use ostalo...jz rpavm, ČE SE ŽE JEBEŠ, SE JEBI NA POLNO
men tut niso petke če je petka pod 6cm..pr men more zmeri bit tm 8cm+ do 12cm =) use ostalo...jz rpavm, ČE SE ŽE JEBEŠ, SE JEBI NA POLNO
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene so čist očarale tele Christian Dior na HC v vseh možnih barvah (še posebno pink in vijolčne seveda)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov