Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
ok...obožujem visoke pete pa tut znam hodt v njih...sam ne zgledajo najboljš še...too young:D
sam plesat ne znam v njih...
drgač pa lepa rdeča oblek pa visoke pete....
sam plesat ne znam v njih...
drgač pa lepa rdeča oblek pa visoke pete....
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
hehe....gwen sej se boš navadla...mal doma vad... al pa pejt na manekenski tečaj
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst sm si pa dons kupla taprve čevle d majo reeeees visoko peto... pomoje, d so 8 centijov... ok, sicer sm že tko dost velka...sam useen...so ble tok lepe, d sm jih prov mogla kupt... sm se čist zalubla vane...
sicer sm jih mislla met za maturanca...sam bomo vidl...
zj se morm pa sam še naučit hodt u njih
sicer sm jih mislla met za maturanca...sam bomo vidl...
zj se morm pa sam še naučit hodt u njih
-
plavž - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2005
Dokler se bojo pete prodajale, jih bodo proizvajali in za nas, ki jih ne nosimo bo se vedno tezko najti lepe in udobne cevlje, ker poudarek je na petah. Pred par leti skor ni blo normalnih suhov za dobit, same pete. Babe neumne pa jih nosijo. Cemu koristi od teh pet? Vprasajte samo starejse predhodnice o njihovih tezavah ki jih imajo zarad pet(hrbtenica, kolki,...) Ene pa jih hocejo na vsak nacin met, pa se lamajo pol na cesti, hodijo ko da se bojo vsak cas sesedle....samo neee...glavno da majo peto. Je sploh kaki plus za te pete razen tega, da si z njimi zrihtan?
Ce si nobena ženska vec nebi teh pet kupla, bi zaceli proizvajat vec drugih(bolj udobnih) cevljev. Kljub temu bi lahko ostala zrihtana, kr bi se enostavno moda spremenila in bi ble vse punce lahko zrihtane z cisto udobnimi cevlji. Ni to bolj fajn?! Pol bi se pa kaksna kopitarica nasla in bi se vsi smejali, kr pac nebi bli navajeni da se to še nosi.
Ce si nobena ženska vec nebi teh pet kupla, bi zaceli proizvajat vec drugih(bolj udobnih) cevljev. Kljub temu bi lahko ostala zrihtana, kr bi se enostavno moda spremenila in bi ble vse punce lahko zrihtane z cisto udobnimi cevlji. Ni to bolj fajn?! Pol bi se pa kaksna kopitarica nasla in bi se vsi smejali, kr pac nebi bli navajeni da se to še nosi.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
ah dej, dej... kaj pa tebe tok pete motjo? jst sm bla zdej en mesec promotorka in sm mogla 8 ur na nogah stat pa mi je po pravici povedano lažje blo stat v mejhnih tko ene 3 cm petah kot pa v ravnem podplatu...
na splošno mi ni problem hodt v petah... če pa bi me kej bolelo pa pač ne bi...
na splošno mi ni problem hodt v petah... če pa bi me kej bolelo pa pač ne bi...
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz mam ogromn čevlov doma - baje da že ne meji na fetiš sam pač ... v petk sm kupla bronx shoes ka so mi ble že doug časa ful hude, pa še moj je vs navdušen nad njimi Hvala bogu da je večji od mene in si lahko prvošm visoke pete, ker drgač bi blo pa mal smešn
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem si pa spet dvojne salonarje kupila... če so bili pa tak lepi!!
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
varnost sploh ni ogrožena, ko dobiš občutek v nogo...s kakšnimi japonkami pa je...ker drsijo...na peti imaš pa še večjo oporo...je pa res, da se malo uničijo...ampak ko hodiš se tud...za to pa so čevlji...
...i still believe in your eyes...
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
take sem si jas za letos kupla, ful podobne no...zlati so sam da majo rjave bleščeče paščke jiiiha, komaj čakam poletje, sem jih kr včeraj nabavla čeprau je komaj januarčmokica napisal/-a:http://img477.imageshack.us/img477/9282/985186707p5zw8ya.th.jpg
as if.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov