Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men so petke hudo, hudo všeč! sam kaj ko sm velik na nogah, pa hodim velik, pa hitr hodim, pa mudi se mi kr naprej in je vse lažje v adidaskah
Mogoč bom modo kej nadoknadla, ko bom iz faksa vn.
Mogoč bom modo kej nadoknadla, ko bom iz faksa vn.
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
js sicer zlo redko nosim petke ker sem visoka 178 cm in ko si obujem tiste petke, ki si zaslužijo ime petke sem večja od mojga fanta
pa tudi sicer sem bol športen tip človeka in se najbolš počutim v kakih športnih, elegantnih, etno, punčkastih... balerinkah
skratka balerinke so svetovne!
pa tudi sicer sem bol športen tip človeka in se najbolš počutim v kakih športnih, elegantnih, etno, punčkastih... balerinkah
skratka balerinke so svetovne!
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
ijooooooj...petke? kriza... hodm v nih kt da sm posrana...tko, da se rajš držim športnih oz. čevlčk brez petk...al pa take z minimalno petko
Drgač mi pa neb škodl, da se naučim hodit u nih, k sm ful mejhna
Drgač mi pa neb škodl, da se naučim hodit u nih, k sm ful mejhna
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Ženske vedno so in vedno bodo nosile visoke pete, ker se v njih počutijo seksi, ampak jaz si jih ponavadi ne upam obuti, če grem kdaj ven in vem, da ne bom ravno hitro doma, ker potem ne morem dolgo plesat, ker me začnejo noge bolet in imam večer pokvarjen. Zdaj pa si predstavljejte, da ponavadi ravno takrat, ko se odločim jih obut en full luškan tip non stop skače okol mene, da bi šla plesat in potem preiskus z lastno voljo koliko bom lahko prenesla
Sicer pa imam kar velik visokih petk in jih ob raznih priložnostih tudi obujem takšnih in drugačnih priožnostih.
Sicer pa imam kar velik visokih petk in jih ob raznih priložnostih tudi obujem takšnih in drugačnih priožnostih.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
mene pa zanima pri katerih letih ste začele nost pete? sm kr tuki napisala v to temo, da ne bom nove odpirala.
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
roxanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2005
jst sm jih mela prvič na valeti...zdj jih pa tko pogosto nosm,sam ne usak dan
všeč so mi balerinke,špičaki,sandalčki...od par centi pa do fuuul moje najvišje so 11 cm te mam res za posebne priložnosti
všeč so mi balerinke,špičaki,sandalčki...od par centi pa do fuuul moje najvišje so 11 cm te mam res za posebne priložnosti
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*
me & u happily ever after***
me & u happily ever after***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov