Victoria's secret
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 544 prispevkov
• Stran 35 od 37
•
Prejšnja
1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Naslednja
- nina1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2012
Tudi jaz sem navdušena nad VS, moti me samo to, da je treba naročit iz Amerike.
Drugače imajo pa zelo lepe produkte, seksi, zapeljive, nekaj posebnega. Mi je pa prijateljica zadnjič, ko sem povedala, da si moram kupit kakšen zapeljiv komplet za v spalnico, povedala za spletno trgovino v Sloveniji:
www.sayenfashion.com
Imajo res hude zadeve, full dobro spodnje perilo, veliko izdelkov iz Amerike, tako da se splača pogledati. Ona je že kupila en komplet in je zelo zadovoljna!
Drugače imajo pa zelo lepe produkte, seksi, zapeljive, nekaj posebnega. Mi je pa prijateljica zadnjič, ko sem povedala, da si moram kupit kakšen zapeljiv komplet za v spalnico, povedala za spletno trgovino v Sloveniji:
www.sayenfashion.com
Imajo res hude zadeve, full dobro spodnje perilo, veliko izdelkov iz Amerike, tako da se splača pogledati. Ona je že kupila en komplet in je zelo zadovoljna!
-
posh_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
Punce, če ste navdušene nad Victoria Secret, pač skombinirajte en dopust na morju tako, da boste v Puli - tam ima VS odprto trgovino (saj imajo še kje drugje, a Pula je za poletje najbolj aktualna). Sama sem se peljala mimo, a nisem zašla vanjo.
http://fashion.si/scena-govori-se/victo ... r-v-splitu
http://fashion.si/scena-govori-se/victo ... r-v-splitu
- nene
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2011
Jaz imam ker nekaj izdelkov omenjene firme.. Sicer sem z njim zadovoljna ampak ni nič posebena.. Spodnje perilo se mi zdi zelo kvalitetno. Odsvetujem pa nakup vrhnjih oblačil. Kupila sem si dve pižami in sta se mi ful hitro sprali, prav tako je zgorni del trenerke hitro izgubil obliko.
- Marinelli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2012
Če bi rade kej mele, se lohk zmenmo in vam jst prnesm iz amerike kr grem skor usake 3 mesce tja. Plačilo po povzetju, brez carine. Najraje prinesem manjše stvari, ker jih lahko količinsko več. Tak da če si želite povejte pa se omom zmenli
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^spodnje hlačke majo čist take številke kot mi, pač s, m, l pa tud cene niso vse grozne, no saj jst sem si zdj kupla 7 hlačk za 26$, ampak itak da je bla to akcija, mislm, da so ble sicer une moje tm med 8 in 10$.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Za modrčke ti ne znam povedat, ampak so cene dost različne, tko da se najde in ugodno in drago. Za hlačke vem, da majo velikrat take akcije, ko maš par miz postavlenih z različnimi modeli in pol lahko zbiraš in kombiniraš, pač določeno število hlačk za določeno ceno. Pa kvaliteta je super.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Prvi neprebran prispevek • 544 prispevkov
• Stran 35 od 37
•
Prejšnja
1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov