Victoria's secret
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
ja no..n zgorni slikci res uibr cudne zgledajo...sam n spodni so mi ful hude..p sei jih ne mislm kupt?....sam hude so mi...
k kupwt prek neta jz ne bi mogla..k mi ze tko al tko nubene niso okj k jih probam..na blef jih p sploh ne bi mogla kupt..;)...drgac mi p pumojm tm zard majce hudo zgledajo, pa na mudelki hudo zgledajo..;))
k kupwt prek neta jz ne bi mogla..k mi ze tko al tko nubene niso okj k jih probam..na blef jih p sploh ne bi mogla kupt..;)...drgac mi p pumojm tm zard majce hudo zgledajo, pa na mudelki hudo zgledajo..;))
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tamika napisal/-a:Kar se hlač tiče, si jih jaz tut ne bi kupla preko pošte, kr ko grem v trgovine...mam kakih 10 kavbojk gor, preden ene kupim..zdaj pa da bi ene na blef kupovala....nisem lih za to
ma ja..wsaj deset predn si kake kupm ja;)))....mal dela swoje zbircnost..sam kai..hocm met hlace k so mi wsec..k wem d jih bom nosila ane..;)..drgac brezweze d kei kupm sploh...;)
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
mhm.....js nebi nič od tega kupla ker nimam tok dnarja
drugač so mi pa od te znamke všeč oblačila
drugač so mi pa od te znamke všeč oblačila
all day i dream about sex-adidas
-
_Gia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: naša mala lublanca...:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! to je mučenje! js ne morm gledat teh slik!
zdj k bom dubla še katalog bom pa itak crknla. ej una ideja da bi ns več skup kupl se mi zdi ful dobra,če bi se ns ene 10 nabral bi blo čis hudo. pa še moje frendice bi tut use tok premaml da bi še one pršle zravn...hudo bi blo!!
zdj k bom dubla še katalog bom pa itak crknla. ej una ideja da bi ns več skup kupl se mi zdi ful dobra,če bi se ns ene 10 nabral bi blo čis hudo. pa še moje frendice bi tut use tok premaml da bi še one pršle zravn...hudo bi blo!!
~miška~
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
_Gia_ napisal/-a:kok so hudiiii!(a obstaja smajli k se slin?)http://img396.imageshack.us/img396/4208/v234417crop12oe.th.jpg
Joj, tile so pa res ful hudi!!
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Sweet_Lottie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2004
js se zdej ne znam kataloga narocit...a mi lahko kera pomaga?
Sej mozno da sm js neumna....sam tam pri REAQUEST A CATALOGUE wse izpolnem po ke pa kliknem submit mi pa napiše da morm nujn izpolnt U.S. STATE pa postal code ?!? sam js nekak nism iz USA
Sej mozno da sm js neumna....sam tam pri REAQUEST A CATALOGUE wse izpolnem po ke pa kliknem submit mi pa napiše da morm nujn izpolnt U.S. STATE pa postal code ?!? sam js nekak nism iz USA
**_beiNg_wiTh_yUo_iS_LikE_LiVinG_iN_pAraDiSe_**
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
jz sm slisala eno zensko govort da je zadovolja z victorias sec.
men majo nore stvari......
sm razmislala da bi kolegu u ameriki rekla da mi zrihta (plačam seveda)
lohka bi se kako zmenl pa grupno naročil
drgač pa sm slišala da spodnje perilo prodajajo nek - mensezdi da v Emporiumu... sam oblek pa ne jz bi to ful mela, majčke pa kopalke so mi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepe ....
men majo nore stvari......
sm razmislala da bi kolegu u ameriki rekla da mi zrihta (plačam seveda)
lohka bi se kako zmenl pa grupno naročil
drgač pa sm slišala da spodnje perilo prodajajo nek - mensezdi da v Emporiumu... sam oblek pa ne jz bi to ful mela, majčke pa kopalke so mi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepe ....
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja men majo tut hude stvari, sam kksna stvar se pa najde k mi ni vsec.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov