Victoria's secret

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 21. Jul. 2005 17:54

Inek napisal/-a:jst sm si od victoria's secret prek neta naročila tangice in sm bla ful zadovolna!! sm si pa tud ene kopalke nameravala pa sm si pol premisla kr ka pa če mi modrček nebi biu prau?? nevem no...treba je reskirat

kolk si plačala poštnino?
Inek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Inek » 21. Jul. 2005 18:43

če ti po resnici povem nimam pojma...to je blo 3 leta nazaj pa še 4 kolegce sm jih ozele tak da so se stroški razdelil!! če se prau spomnem splon hi blo velik, drgač pa nevem niti kulk so brez poštnine stale!! najbolš da se na pošti pozanimaš!!
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 21. Jul. 2005 19:54

Inek napisal/-a:če ti po resnici povem nimam pojma...to je blo 3 leta nazaj pa še 4 kolegce sm jih ozele tak da so se stroški razdelil!! če se prau spomnem splon hi blo velik, drgač pa nevem niti kulk so brez poštnine stale!! najbolš da se na pošti pozanimaš!!

saj so tu že prej napisali kolk naj bi bla poštnina, me je zanimalo od tebe - ker si pač naročila :)
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 13. Avg. 2005 14:50

A je kšna se v zadnjem času opogumla in naročila kej? Js sm dons nou katalog dobila in.. ga že ceu dan vlačm okol s sabo, tok so hude stvari, kr ne morm nehat listat. A je to kšna pravica, no, da najbolše firme zgrešijo našo malo deželico, ko se vodilni odločajo o odpiranju novih trgovinc..? :cry:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 14:55

princesss napisal/-a:A je kšna se v zadnjem času opogumla in naročila kej? Js sm dons nou katalog dobila in.. ga že ceu dan vlačm okol s sabo, tok so hude stvari, kr ne morm nehat listat. A je to kšna pravica, no, da najbolše firme zgrešijo našo malo deželico, ko se vodilni odločajo o odpiranju novih trgovinc..? :cry:

jz se pa skoz na internetu slinm :cry: pa občudujem internetno stran........

sam hudiča, a se to sploh da naročit ? registracija je možna sam za USA :cry: :cry:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 13. Avg. 2005 14:58

Js če bom kej naročla, se bom kr kataloškega naročila poslužila.. Upam, da se končno opogumim. :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 15:02

princesss napisal/-a:Js če bom kej naročla, se bom kr kataloškega naročila poslužila.. Upam, da se končno opogumim. :D

kje si pa katalog dobila ? jz ga se nikjer nism vidla :(
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 15:08

:cry: a mors met kartico? jaooo....
ocitno se par let nebom mela nc od victoria's secret :cry:
jz tut nebom nč več gledala... k mi je toook hudo pr srčku .... res to so mi pa najbolše cunjce na svetu :hearts:
SlikaSlika
Zadnjič spremenil ¤MiSsY¤, dne 13. Avg. 2005 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 15:12

Jz mam sam bančno kartico.... Mami ma se ene kartice, sam nevem če bi se njej dal ukvarjat z mano...... :cry:
Res bi lohka kka kej povedala........

Lepo prosimo vse tiste k ste mele izkušnje..... povejte kako poteka naročilo/plačilo :angel:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 13. Avg. 2005 15:14

Mislm da je moj tut iz Francije.. Na zadnji strani je ena nalepka, a ne, pa tm neki francosko piše.. Pa res, ja, nej se tiste k so že naročile mal razpišejo!!! Bi blo v veliko pomoč. :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 15:16

ful shit...... ja men je vs spodn peril ušeč, pa majčke so čist odlom, pa če z $ prekalkuliraš v SIT sploh stvari niso tooooook drage da si jih jz normalen človek ne bi mogla prvoščt, se mi zdi da so obleke tuki tut bl obupne pa velik več stanejo kukr pa unih 35$.....
Škoda je res da se v Sloveniji ne odpre ena štacunca... pomoje bi ful velik zaslužil, k majo res super stvari
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Avg. 2005 15:28

bucka81 napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:
bucka81 napisal/-a::cry: nehajte, spet bom žalostna,.....

a ne no :knuddel: , sej se nas maybe katera usmil :angel: :flower:

No nekaj pa je lepega (sicer niso od Victorie) ampak imam danes nove kavbojke na sebi :D , in mi naredijo tak fajn rito :oops:

no vids, sej pol k bomo sle enkrat u ZDA pa pokuple use kar bo hudo bo pa se tok bol hudooo :D :D jz komi cakam.....
Do takrt bojo pa tut navadne hlače dobre .... :roll:
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 13. Avg. 2005 17:39

bucka81 napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a::cry: a mors met kartico? jaooo....

ocitno se par let nebom mela nc od victoria's secret :cry:

jz tut nebom nč več gledala... k mi je toook hudo pr srčku .... res to so mi pa najbolše cunjce na svetu :hearts:

Ja nevem kak drugače naročit, ob povzetju verjetno ne gre, ker je iz tujine, verjetno moraš naprej kaj plačat, hmm, ampak tudi vsaka kartica ne velja :roll: , pa še ne priporočajo ti tega na banki, ker sem vprašala.
Tak, da nimam pojma, ne vem zakaj nam katera, ki je že kaj naročala ne pove kako in kaj? :cry:

Plačaš lahko s kreditno kartico (VS Credit Card, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB), s čekom (verjetno velja samo za ameriške državljane) ali z money order (nakazilo preko Western Union).
Če potem vse skupaj zračunaš, ne pride ravno poceni. Poštnina je od 20$ naprej (odvisno od vrednosti naročila), potem pa v Sloveniji plačaš še carino (20% vrednosti paketa).
BlackenedEssence
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackenedEssence » 13. Avg. 2005 19:51

Jst pa sm že naročla eno pižamo full lepo & boxarce. Sam itk pride zlo drago + poštnina. Ampak majo zelo lepe stvari.
A je kera naročena da katalog dobiva?
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 13. Avg. 2005 20:50

jst mam tut doma 3 kataloge pa nevem naročevat :cry: pa take lepe cunje majo :D moorm uprašat sosedo kko se naročuje :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov