Vaši outfiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Mishela napisal/-a:p.s. prozorna majca + modrček
drugače pa maš čisto kul postavo, keri tip pa te ma rad punco, ki nima nič za prijet lol. noben. dobro drugo so mišice, mišice so kul, tak, da če misliš s tem hujšanjem samo učvrstit telo pol ja valda to je super... drugače pa nimaš nič za hujšat kaj ekstra po mojem mnenju
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Da še js pokomentiram outfit od Exit: posamezni kosi so mi super, skupaj pa pač ne.
- srajčka in modrček čist kul, sam noge zakrite, hlače, skinny
- pajkice ne pod krilo! Raje čez pajkice kakšna dajša majčka, srajca
- mini krilo- na žabe, tanke in črne, goraj pa bolj zakrito.
Manj je definitivno več pri količini seksi oblačil!
Se mi pa ne zdi, da nosiš preveč potisnjene cunje, hvala bogu! You go girl
- pajkice ne pod krilo! Raje čez pajkice kakšna dajša majčka, srajca
- mini krilo- na žabe, tanke in črne, goraj pa bolj zakrito.
Manj je definitivno več pri količini seksi oblačil!
Se mi pa ne zdi, da nosiš preveč potisnjene cunje, hvala bogu! You go girl
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
o pol nisem edina tolk visoka
čist tko me zanima - kje kupuješ hlače ki so ti dejansko dost dolge? kakšne na korenček še nekak dobim, sam kupovanje ravnega modela ki bi mi bil daljši kot do gležnjev je paa misija nemogoče
čist tko me zanima - kje kupuješ hlače ki so ti dejansko dost dolge? kakšne na korenček še nekak dobim, sam kupovanje ravnega modela ki bi mi bil daljši kot do gležnjev je paa misija nemogoče
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Meni se model hlac ne zgleda tok napacen kot stevilka. Stevilka vecje bi se bolj prilegale, tle te vse veze stiska in sili ven
oredo je št št večja so mi prevlke v pasu. pč elasten v hlačah in pč oprijet model hlač ultra skinny so...
ne razumem sam noge zakrite, hlače, skinny??
ej gledam d je dolžina 34. al vsaj 33. in je to to.... drgač pa hm, zara, promod... niam nekih problemov. je pa res d mam bol skinny leg hlače
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
^^Da še js pokomentiram tvoj taprvi outfit: zgleda fajn, ponavad mam js tud kej podobnega oblečen, všeč so mi allstarke in jakna (s to izjemo, da js nisem prevelik fan jeans srajčk in se mi zdi mal preveč jeansa na jeans)
Se pa tud meni zdi, da bi lahko mela čist mejčkeno večjo številko hlač (ker te elastanaste ultra skinny meni ZGLEDAJO premejhne, tud če so ti v resnici čist prav- mam js isti problem in mi je potem v pasu zmeri vse preveliko ) ali pa mal manj oprijet model. Pa ne mislim s tem ravnega kroja (al pa še česa širšega), ampak samo tok, da v gležnjih ni čist 100% oprijeto in da se okol kolen še sempatja kdaj naredi kakšna gubica
Pri tadrugem outfitu mi je pa zelo všeč srajčka
Se pa tud meni zdi, da bi lahko mela čist mejčkeno večjo številko hlač (ker te elastanaste ultra skinny meni ZGLEDAJO premejhne, tud če so ti v resnici čist prav- mam js isti problem in mi je potem v pasu zmeri vse preveliko ) ali pa mal manj oprijet model. Pa ne mislim s tem ravnega kroja (al pa še česa širšega), ampak samo tok, da v gležnjih ni čist 100% oprijeto in da se okol kolen še sempatja kdaj naredi kakšna gubica
Pri tadrugem outfitu mi je pa zelo všeč srajčka
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Exit napisal/-a:- srajčka in modrček čist kul, sam noge zakrite, hlače, skinny
ne razumem sam noge zakrite, hlače, skinny??
Pač da bi morala met hlače spodaj oblečene k tej srajčki in sam modrčku spodi. Ne pa pajkice+krilo (kar je itak največji NO GO zame).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
se opravičujem za barvne efekte, ampak takrat še nisem vedela, da jih bom tukaj objavila.
(črne hlače, črn modrc, majčka, sovica)
(tanke visoke črne kratke hlače, pajkice, bandeau, jopica)
(črne nogavice, zeleno krilo, rjava majica)
(črne hlače, črn modrc, majčka, sovica)
(tanke visoke črne kratke hlače, pajkice, bandeau, jopica)
(črne nogavice, zeleno krilo, rjava majica)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov