Vaši outfiti

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Jul. 2013 21:14

Led Zeppelin napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:tega uporabnika nisem nikol zasledil na forumu :D

Upam da je to šala.

verjetno, če sprašuje če je fan slovenščine :D edino če je to mišljeno zarad vejic :D čeprav prousta se more brat v francoščini! :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jul. 2013 21:55

hahah xD je šala ja :P sam bral ga pa nisem :) pa tud ne bom, če ma tok dolge stavke :D oz. povedi ;)

mi je pa takoj padla v oči pravilna raba vejic :D tko da se mi zdi da sta Lani književnost, slovnica kar blizu, mam prav? :)

se opravičujem za offtopic :P
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Jul. 2013 22:26

*Lani* napisal/-a: V to, da je pedertaška v določenih krogih postal izraz za določeno vrsto torbe, ne dvomim, dvomim pa v to, da ni neprimerno, da se na tak način posplošuje, kot tudi v to, da beseda peder nima negativnega prizvoka, še posebej pa ker se uporablja pretežno za stvari, za katere želijo ljudje izraziti, da jim niso pretirano všeč, ko želijo izraziti, da so jim, pa poudarjajo, da stvar vendarle ni tako pederska in da oseba, ki jo uporablja vendarle ne izgleda kot peder, kot tu poudarjaš ti. :/ :/

Meni se sicer tudi zdi zgrešen in trapast izraz (v bistvu ga še nikoli nisem slišala, samo tu na forumu prebrala parkrat)... ampak kakor jaz razumem, to ne pomeni označevanja slabih stvari o.O, temveč se skuša poudarit nekakšen bolj poženščen element (ker možati moški navadno torbic ne nosijo), geje pa tudi družba navadno klišejsko označuje kot take - pač malo bolj nežne in bolj navdušene za ženske stvari kot ostali dedci :) Ampak kot je ena že omenila, geji so ponavadi eni najlepše urejenih in modnih moških, tako da ne vem, kdo bi hotel to nosit :D Pomoje je res povezava samo s tem bolj ženstvenim elementom torbice. Se je pa med geji zadnja leta razpaslo, da nosijo tudi ogromne ženske dizajnerske torbe, meni se zdi kul, zakaj pa ne, če jih veseli :)

On topic: se strinjam glede drugega Ninčinega outfita, stila zgornjega in spodnjega dela ne pašeta skupaj :) Prvi je pa lep, le da nisem ravno privrženka gorčične barve.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Jul. 2013 22:32

mimogrede, nosil sem pedertaško (torbico okrog pasu) pri 19-tih letih....rozasta je bila... :D :D :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jul. 2013 23:03

ja, peder sem no :P prebol to mojo torbico :P
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jul. 2013 8:24

jaz resno mislim! :D prilepim sliko? :D:D:D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 14. Jul. 2013 9:56

Hvala vsem. :)
Ne vem, meni se zdi, da okej paše skupaj. Je pa res, da sem nekako bolj gedala na barve, ne tolk na material, bi najbrž boljše izpadle navadne črne kratke hlače. :)
Srajčke je čsito moj stil, Sarissima, je moja najljubša in jo obožujem. :) Mogoče sem malos premenila stil, hehe, mi je pa res všeč.

Te hlače so drugače tak model, je S številka Zarina, tako da že more biti prav. sem gledala druge fotke prav teh hlač in tudi tako stoji. meni je čisto okej. :) :cool:

še eden novejši: Slika
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 14. Jul. 2013 11:16

NE, te ti tudi dajo 5kg zraven. Če ti je to všeč, OK. :P
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Jul. 2013 13:43

pa kaj :P koga brigajo kile no :P

super zgledaš, ninča :)
Uporabniški avatar
Alison
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alison » 14. Jul. 2013 13:58

Meni se pa zdi, da ji čist pašejo. Sandali so mi tudi všeč, simple, ampak lepi.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Jul. 2013 16:24

slovenc79 napisal/-a:mi je pa takoj padla v oči pravilna raba vejic :D tko da se mi zdi da sta Lani književnost, slovnica kar blizu, mam prav? :)

To pa imaš. :) Tipkarskim škratom se pa vseeno ne izognem. :oops: :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Jul. 2013 16:42

dot napisal/-a:Meni se sicer tudi zdi zgrešen in trapast izraz (v bistvu ga še nikoli nisem slišala, samo tu na forumu prebrala parkrat)... ampak kakor jaz razumem, to ne pomeni označevanja slabih stvari o.O, temveč se skuša poudarit nekakšen bolj poženščen element (ker možati moški navadno torbic ne nosijo), geje pa tudi družba navadno klišejsko označuje kot take - pač malo bolj nežne in bolj navdušene za ženske stvari kot ostali dedci :) Ampak kot je ena že omenila, geji so ponavadi eni najlepše urejenih in modnih moških, tako da ne vem, kdo bi hotel to nosit :D Pomoje je res povezava samo s tem bolj ženstvenim elementom torbice. Se je pa med geji zadnja leta razpaslo, da nosijo tudi ogromne ženske dizajnerske torbe, meni se zdi kul, zakaj pa ne, če jih veseli :)

Težava je v tem, da je ta pedertaška posplošitev, ki se nanaša na to, da naj bi bili vsi geji isti, kot tudi v tem, da peder dejansko je izredno negativno obarvan izraz, z negativno obarvanim izvorom in zgodovino, ki se ga ponavadi uporablja, ko se želi nekoga ali nekaj označiti negativno. To, da ga nekdo uporablja tako, da zveni nevtralno ali pa meni, da ga, nima vpliva na to, da se ga večinoma dojema in uporablja tako, da ostaja negativno obarvan. Tudi, če se ga ne bi in bi izraz postal nevtralno obarvan, bi ostalo negativno obarvano to, da ga nekdo uporablja, da bi z njim posplošil, da je pedertaška pač pedertaška ker vsi, ki jih ta izraz označuje, izgledajo in se obnašajo isto. Izjemoma edino partner ne izgleda kot peder, če nosi pedertaško, ker geji vsi izgledajo isto, da se da na pogled videti, kdo je gej in kdo ne, in vsi izgledajo tako, da si nihče ne bi želel označiti partnerja kot, da je kateremukoli geju kakorkoli podoben. :/ :/
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Jul. 2013 17:27

^^ Isto kot klišejsko označevanje nošnje klobučka in tiste torbice za okoli pasu ali pa fotoaparata na vrvici, bermuda hlač itd. kot turistično ;) Pa sigurno še dosti takih primerov obstaja, ki so se izoblikovali med ljudmi, ni nujno, da so vsi negativno obarvani... pač v pogovornem jeziku za lažje sporazumevanje in vpletanje klišejskih asociacij v imena predmetov :) V konkretnem primeru se pa tudi meni zdi izraz neprimeren (tako že na splošno pogosto uporabljana beseda 'peder', kot tudi že opisana nelogična dejanska povezava, ker geji pomoje tega v večini ne nosijo:)).

Zadnji outfit je kar simpatičen, ampak tudi meni ni preveč všeč kroj hlač, imam raje take brez zavihkov. Sandali so pa lepi, nevtralni :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 14. Jul. 2013 19:38

slovenc79 napisal/-a:pa kaj :P koga brigajo kile no :P

Pa ona nima nekaj ekstra kil, to je point no. In nihče ne mara cot, ki te na nelep način poogromnijo.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Jul. 2013 22:04

pa kaj :P koga briga poogromljanje no :P

huda je pa amen :D tud če mal bolj ogromna "izgleda", men je vseen lepo :)

johl, če je rozasta je pa res možno da je mal pedrsko :D no, moja ni roza :P je zelo moške barve. baby blue! :P

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov