Vaši outfiti

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 13. Jul. 2013 11:45

Moj ma pr seb vedno samo telefon in ključe od avta. Ključe od hiše nosim po možnosti jaz, ker imam itak zmeraj s sabo torbico z robčki in ostalo nujno potrebno žensko kramo :D Messenger bag je za tipa kul, pedertašk in onih zverin za okol pasu načeloma ne maram, čeprav priznam, da sem pa tud že vidla enga tipa, k je mel neverjetno kulsko pedertaško (ki mu je pasala plus ni zgledalo pedersko niti mal).

Moj nosi eno orjaško veliko torbo, kadar greva na dopust. Voda, grickalice, brisača, knjiga... Da spravi noter bl orjaške stvari.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 13. Jul. 2013 13:46

Ali se nikomur ne zdi neprimerno to označevanje ene vrste torbe kot pedertorbe, še posebej pa ene vrste torbe, ki vam večinoma ni všeč? Ali to označevanje ene izvedbe te torbe, ki enemu izmed vas izjemoma je všeč, kot pedertorbe, a vendarle ne preveč pederske? :/ :(
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 13. Jul. 2013 15:22

moja dva nova:

SlikaSlika
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 13. Jul. 2013 17:41

Mislim da je pedertaška ratal že sinonim za manjši model moške torbe, in nima apriori negativnega predznaka. Js mojemu z veseljem rečem naj vzame svojo pedertaško s sabo ko kam greva (ma lušno, samsonitovo, malce podobno tej http://www.myntra.com/lifestyle/Samsoni ... /69253/buy), pa z njo zgleda vse prej kot pederski in se niti slučajno ne užali :D .

/ konec ot

Ninča, rumenobel mi je srčkan :). Srajčka je ful lepa čeprav se mi ne zdi v skladu s tvojim stilom?
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 13. Jul. 2013 17:47

uuuu, ta samsonitova pa je res lepa! načeloma men lepo zgleda na moškemu, da ma torbico, kot pa da ima vse natlačeno v hlače, srajco in še kam. Mi je pa ful mimo, ko se tipson obleče v elegantne cote, pa športno pedertašno poleg :roll:
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Alison
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alison » 13. Jul. 2013 18:36

Meni je tista od Tom Tailorja, ki jo je Tamara nalepila prov všeč, tiste športne pa tudi meni niso (razen za kakšen izlet :wink: ). Glede imena, ja, meni se tudi sliši malo žaljivo, ampak tega imena si niso spomnili na tem forumu. Kot je rekla Sarissima je zdaj to že sinonim za tako torbico. Tisti okoli pasu (za turiste) pa pri nas pravijo ledvička :D

Ninča, prvi mi je zelo všeč :gut: Pri drugem pa mi karo vzorec ne gre s čipko (sta mi pa oba kosa posebej zelo lepa).
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Jul. 2013 19:22

isto, karo pa čipka, no go :)
prvi je super, pa tiste torbice so res zakon :hearts:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Jul. 2013 19:26

pedertaše je torbica za okoli pasu.

tisto torbico, katero linke ste nalepile, pa tudi jaz nosim, in sicer po poštarsko... :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jul. 2013 19:28

men je tud vse všeč razen unih čipk.. tko mal čudn se mi zdi, bi bla na kkšno starejšo žensko pasal.
h tej karirasti bi kratke jeans pasale :D tko mal country..
hej norci :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 13. Jul. 2013 19:29

Sarissima napisal/-a:Mislim da je pedertaška ratal že sinonim za manjši model moške torbe, in nima apriori negativnega predznaka. Js mojemu z veseljem rečem naj vzame svojo pedertaško s sabo ko kam greva, pa z njo zgleda vse prej kot pederski in se niti slučajno ne užali :D .

V to, da je pedertaška v določenih krogih postal izraz za določeno vrsto torbe, ne dvomim, dvomim pa v to, da ni neprimerno, da se na tak način posplošuje, kot tudi v to, da beseda peder nima negativnega prizvoka, še posebej pa ker se uporablja pretežno za stvari, za katere želijo ljudje izraziti, da jim niso pretirano všeč, ko želijo izraziti, da so jim, pa poudarjajo, da stvar vendarle ni tako pederska in da oseba, ki jo uporablja vendarle ne izgleda kot peder, kot tu poudarjaš ti. :/ :/
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jul. 2013 19:35

tole je pa najdalši stavk kar sem ga kdaj u življenju prebral :D in tok negiranja negiranj, da ne zastopim nč.. :P
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 13. Jul. 2013 19:42

Ti pa očitno nisi nikoli Prousta bral. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jul. 2013 19:49

tega uporabnika nisem nikol zasledil na forumu :D

slovenščina fan? :D vejica pred zadnjim "vendarle" ti manjka ;)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 13. Jul. 2013 19:54

Ninčin prvi je tak šikan, ful ti paše takšen stil :D

Drugi je pa čist mimo, čist čist mimo, to dvoje sploh ne gre skup, hlače so ti preširoke v pasu? 5 kil ti dodajo WHY?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jul. 2013 21:03

slovenc79 napisal/-a:tega uporabnika nisem nikol zasledil na forumu :D

Upam da je to šala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov