Vaši outfiti

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 25. Maj. 2013 18:26

krilo mi je ful všeč :)

Slika
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 26. Maj. 2013 12:31

Dioniz napisal/-a:ti si prav gif naredla? :D

že drugič :D če je dost lažje kot pa da se slikam in prenašam slike na pc :roll:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 27. Maj. 2013 11:47

še eden. :D

Slika
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Babs. » 02. Jun. 2013 15:18

ful lep :)
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 07. Jun. 2013 7:40

dva nova: :cool:

SlikaSlika
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jun. 2013 7:58

Ne morem pomagat, meni se zdijo vsi tvoji Ninča, isti. Žal se mi zdi, da to ne pomeni izvirnega sloga, v smislu, da ga prepoznam, ker je nekaj tako posebnega, samo kombiniraš stvari, ki jih lahko vsak dan na ulici neštetokrat vidim ...

Ampak takšen vtis imam pri večini objavljenih fotografij in se mi ne zdi, da bi katera od punc imela res poseben in izviren slog ...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jun. 2013 9:52

Ninča napisal/-a:dva nova: :cool:

Slika

ful kul, pa fotka je tudi zakon.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jun. 2013 10:50

Kok mamo različen okus.. :D meni je ta roza flowery obupen, tisti v garderobi pa super..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 07. Jun. 2013 11:01

ajaaa? :eek:
Meni pa se zdi, da ravno ta NJENA kombinacija "stvari, ki jih lahko vsak dan na ulici neštetokrat vidim", dela njen slog izviren. Pomoje če greš v omare teh domnevno "neizvirnih punc z neštetokrat videnimi stvarmi", nima nobena vseh povsem enakih kosov cunj....in vsaka jih kombinira na mal drugačen, njej všečen način, z drugačnimi dodatki, drugačno pričesko (tut postavo) od druge....in zdaj če ne grejo v extreme a.k.a. lady gaga na gala prireditvah, še ne pomeni da nimajo izvirnega/svojevrstnega sloga.
v glavnem, men se zdi, da majo vse tu čist izviren slog, bi vsakega takoj prepoznala....od Ninče, emanuele do lia7bibi (ki je btw, meni osebno top)...nwm kaka so tvoja pričakovanja posebnosti in izvirnosti drugač :gruebel: :freak:
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jun. 2013 11:43

..Evelyn.. napisal/-a:Kok mamo različen okus.. :D meni je ta roza flowery obupen, tisti v garderobi pa super..

hvala bogu, veš kako bi blo grozno, če bi vse enake naokoli hodile.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 07. Jun. 2013 15:15

OranGina, sama ne bi mogla boljše povedat. :) Super napisano in enakega mnenja sem sama. Lahko imam punce podobnes stil, kupujemo enake stvari, take tipične, vsakdanje, a potem jih vseeno drugačno kombiniramo, nosimo z drugačnimi dodatki, čevlji itd. :) In to dela vsakega posebnega. :) Mogoče bi kera punca pri prvem outfitu dala modre hlače, pa meni recimo ne bi bilo več všeč. :D
Zanimivo, kako vsak drugače gleda na to. :) Je pa res, da je v LJ malo drugače kot v MS. Punce si več upajo skombinirat in nosit obleke, kratke hlače na žabe, to v MS bolj redko vidiš.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jun. 2013 20:18

meh, to se ne nič sekirat. oblači se tako, kot se tebi zdi ok.

primarno se moreš v cotah dobro počutit, modne smernice pri tem niso važne. obleka naredi človeka rano toliko kot človek naredi obleko.

js bojda zgledam kot palček smuk, ki je spoznal generala iz francoske reolucije, ampak meni je tako fajn. js rada zgledam kot iz risanke :D
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 08. Jun. 2013 16:17

hehehheheehe :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Jun. 2013 16:53

*Abby** napisal/-a:Ne morem pomagat, meni se zdijo vsi tvoji Ninča, isti. Žal se mi zdi, da to ne pomeni izvirnega sloga, v smislu, da ga prepoznam, ker je nekaj tako posebnega, samo kombiniraš stvari, ki jih lahko vsak dan na ulici neštetokrat vidim ...

Ampak takšen vtis imam pri večini objavljenih fotografij in se mi ne zdi, da bi katera od punc imela res poseben in izviren slog ...

Jah, saj to je verjetno zato, ker so te iste mlade punce z ulic članice forumov in nato objavljajo svoje slike še tam :) Saj ni treba, da gledamo kakšne kombinacije posebnih subkultur (ala punkersko, emo...) ali odštekane kose, vsaj jaz raje pogledam normalne in vsakodnevne stvari, pa tudi tema je namenjena bolj temu pomoje... vsaj jaz jo dojemam v stilu tem 'kaj ste danes jedli' itd., kjer se pač napiše tisti sendvič ali objavi slikco cunj, ki si jih imel zares na sebi (pa četudi bi bila npr. pižama, se pač malo nasmejemo in to je to:))... tistih DIY projektov in posebnih kosov na blogih se hitro naveličam gledat, moram priznat :)

Drugače pa, meni je tudi všeč tale zadnja Ninčina slikca, simpatično kot celota, pa tudi outfit ji pristaja (je pa res, da sama ne nosim vzorčastih hlač) :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 10. Jun. 2013 8:14

*Abby** napisal/-a:Ne morem pomagat, meni se zdijo vsi tvoji Ninča, isti. Žal se mi zdi, da to ne pomeni izvirnega sloga, v smislu, da ga prepoznam, ker je nekaj tako posebnega, samo kombiniraš stvari, ki jih lahko vsak dan na ulici neštetokrat vidim ...

Meni se zdi, da je point te teme prav v tem, kako posameznice kombinirajo stvari, ki jih kupimo v "navadnih" trgovinah- s tem mislim trgovine, ki so dostopne vsem... Roko na srce, katera pa ima tako poseben stil oz izviren da izstopa? Enkrat sem že rekla- stavim, da če bi videli marsikatero bloggerko, s "posebnim" stilom na ulici, bi šla mimo nje hladnokrvno in se ne bi zdelo nič posebnega...ker je pač drugače, če se z nekim outfitom fotografira ali pa če gre mimo tebe na ulici

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov