Vaši outfiti

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 28. Dec. 2012 20:08

ok, da ne bo več prerekanja o moji torbici na tleh. Vem, kaj sem napisala, a kot je ena zgoraj rekla, sem se spozabila in ko sem se fotografirala, nisem imela v mislih tega, kar sem napisala tukaj. :)
ene pač moti torbica na tleh in tudi sama je ne dam na nevem kakšno umazan površino. a ker ni majhna, niti iz materiala, ki se takoj umazal, recimo platna, jo pač dam tu in tam na tla, ki niso (videti) umazana. :)

aja, pa hvala vsem za mnenja. glede škornjev.. hm, meni se ne zdijo preširoki. sicer so to tisti, ki so čez kolena, a so mi tu zraven zgledali čudno in sem jih zavihala navznoter. Se dajo navznoter in navzven, praktično. Mene osebno bolj motijo hlače, ki so preširoke za v škornje, če so škornji malo širši, ni tako hudo. :D
Evelyn, hvala za tole. Sem šele zdaj ugotovila, da res malo spominja na to. :D
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 30. Dec. 2012 22:38

moj novi DIY studded pulover :)
Slika
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 01. Jan. 2013 11:06

zakon. zelo všečno. v bistvu cel outfit je super. :)

moj prvi v tem letu:

Slika

Happy New Year!
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 07. Jan. 2013 12:12

Slika
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 08. Jan. 2013 9:47

Za pas bi bilo bolje, če bi bil dejansko okrog pasu :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Jan. 2013 15:02

lia7bibi- preprosto in lepo

Ninča, nista mi všeč zadnja 2. Zadnji je cenen, grda oblekca in čudn pas, grd šal. Predzadnji- ojoj! Mrtva žival okoli vrata, preširoke hlače. Preveč vsega :? :?
Pa ful si mela že lepše outfite, res. Ne jit spet na slabš. Pa več oblekc- na žabe, ne pajkice. Res ti pašejo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 09. Jan. 2013 14:02

Hvala obema za mnenja. Ja, tisti pas je res malo tko tko, nisem bila prepričana vanj. Glede širokih hlač se ne morem strinjat, ker so ene najbolj oprijetih hlač, kar jih imam. :) in tista ''mrtva živa'' kot praviš, je meni dejansko zeeeelooooo všeč. Je stvar okusa, kar še ne pomeni, da je potrebno žaliti moj okus za oblačenje z cenin in mrtvimi živalmi, ne?? :eek: :cool:

Sicer se pa zadnje čase bolje počutim v hlačah kot oblekicah, bom pa tudi to kaj imela.

moj zadnji:
Slika
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 09. Jan. 2013 18:20

Jaz pa ne vidim kje bi bile hlače na tisti sliki preširoke????
Men ni všeč, ne prejšnji ne ta. Žal...
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 09. Jan. 2013 18:55

Tamara stylish napisal/-a:Jaz pa ne vidim kje bi bile hlače na tisti sliki preširoke????

Hlače so v razkoraku preširoke, saj zgleda tako, kot da ima lulčka v hlačah. Tak naboreh se naredi v tem predelu...

Meni je všeč oni outfit v beli tuniki, edino pas bi mogoče res bolj pasal v pas pa jaz bi pajkice zamenjala za žabe... (Vsaj meni izgleda kot da imaš pajkice ali se motim?). Drugače pa imaš precej lepih outfitov :)
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jan. 2013 19:32

Uf, a res, jaz pa ne, a ni tisto dolg pulover :) V žabah bi jo ne samo zeblo, tud precej čudno in pomanjkljivo bi izpadlo pomoje, če komaj zadnjico pokrije... se mi zdijo pajkice ravno za take primere dolgih puloverjev ali tunik primerne :)

No, tazadnja slikca mi je simpatična kot celota, čeprav sama ne nosim teh 'šalov' :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jan. 2013 22:16

Ninča napisal/-a:Glede širokih hlač se ne morem strinjat, ker so ene najbolj oprijetih hlač, kar jih imam. :)

Tole vzamem nazaj. Premal podrobno pogledala, oz. zarad svetlobe se mi zdele širše :)
Ceneno je pa še vedno komentar, sorry.

Zadnji mi je kul ;) Šal je super! Edino pulover mal manj-dolžina.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Aliee » 10. Jan. 2013 10:56

lia7bibi napisal/-a:moj novi DIY studded pulover :)
Slika

:))
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 10. Jan. 2013 17:16

Hvala za mnenja. :) Ja, meni so te hlače super, edino v razkoraku mi včasih res malo čudno stojijo, nimam pojma zakaj. :/ :) so pa drgač super. In mala, hvala. :D lepo od tebe. Ja, no glede tega se moram strinjat, čeprav sama sebi ne zgledam tako. Okus, pač. In hvala za mnenje za zadnjega. Mene tale dolžina tudi malo moti.

Pri onem drugem pa je tisto belo pulover ja. :) H&m, tisti z ovratnikom velikim je. In pajkice imam ja, ker žabe bi bilo videti pomanjkljivo, ker res pokrije samo rit in se mi je takole zdelo idealno skupaj.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 10. Jan. 2013 20:50

Ninča, všeč mi je tvoj zadnji :)
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica