Vaši outfiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 768 prispevkov
• Stran 50 od 52
•
Prejšnja
1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52
Naslednja
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jah, vsak ima svoj okus / stil
Za tole Wendy tudi jaz prvič slišim, pa moram reči, da tudi meni niso ravno všeč kombinacije... kakor vidim, ima same blazno drage dizajnerske stvari (sploh torbice), ampak skombinirano pa ni ravno posrečeno (vsaj za moj okus pač:)). No, je pa vseeno bolj mladostno kot gospa Victoria v mrliških cotah
Ampak ko smo že pri kiču... jaz tistega Evinega bloga zgoraj ne morem niti 2min gledat, ne vidim smisla v tem kostumskem pretiravanju. Neka srednja pot je še vedno najboljša
Drugače bi pa tole bolj sodilo v temo Modna svetovalnica pomoje
Za tole Wendy tudi jaz prvič slišim, pa moram reči, da tudi meni niso ravno všeč kombinacije... kakor vidim, ima same blazno drage dizajnerske stvari (sploh torbice), ampak skombinirano pa ni ravno posrečeno (vsaj za moj okus pač:)). No, je pa vseeno bolj mladostno kot gospa Victoria v mrliških cotah
Ampak ko smo že pri kiču... jaz tistega Evinega bloga zgoraj ne morem niti 2min gledat, ne vidim smisla v tem kostumskem pretiravanju. Neka srednja pot je še vedno najboljša
Drugače bi pa tole bolj sodilo v temo Modna svetovalnica pomoje
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Modna svetovalnica? Saj tudi tam delam zgago
Kar se tiče mrliških cot je pa tako, če so ti všeč barve vicky stil ni zate. So pa črna, temno modra pa tudi bela najbolj elegantne barve. Meni so take barve všeč in mi je tudi stil od vicky všeč.
Aja pa hvala za podporo
Kar se tiče mrliških cot je pa tako, če so ti všeč barve vicky stil ni zate. So pa črna, temno modra pa tudi bela najbolj elegantne barve. Meni so take barve všeč in mi je tudi stil od vicky všeč.
Aja pa hvala za podporo
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
^^ zanimiva kombinacija. Všeč mi je ker je ravno dovolj sexy da ni preveč sexy
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
en_drug napisal/-a:Poppy. napisal/-a:Punca na prvi sliki je ena najbolj znanih in uspešnih blogerk, tale njena torbica je znamke Celine
Druga pa je, citiram: Style Editor for LaurenConrad.com, Contributing Style Columnist for Vanity Fair. In tudi ena najbolj cenjenih blogerk. Tako da...
Če te (ali koga drugega) zanimata njuna bloga:
http://www.wendyslookbook.com/
http://www.fashboulevard.com/
Sicer sem pa ti sliki prilepila samo kot primer.
Kar se pa uličnega stila tiče, je pa to itak stvar okusa. Meni npr. Victoriin stil ni všeč, same turobne in dolgočasne barve.
Smo pa že offtopic.
Ja oba modna bloga sem pogledal prvi je katastrofa in čisti kič. Drugi je malo boljši ampak še vedno povprečen. Zelo dvomim, da gre res za znani modni blogerki.
Ne vem pa kaj vam bo moški v 30ih svetoval kaj in kako se obleči modno?
Če že govorimo o blogih tale naš je vrhunski.
https://www.allaroundeve.com/
Wendy's lookbook ni in nikoli ne bo kič. ti si kič... lol
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
kak se vam pa zdi tale outfit? sn ga mela sam oblečenga k sn skočla v trgovino, se mi zdi d tko za vn pa je vseeno malo tumač..
Zadnjič spremenil Exit, dne 24. Feb. 2016 13:25, skupaj popravljeno 2 krat.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Prvi neprebran prispevek • 768 prispevkov
• Stran 50 od 52
•
Prejšnja
1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov