Vaši outfiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Tudi jaz... ko mi kaj ni všeč se raje ne oglasim, ker sem pol negativc
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ah, nisem taka zamerljivka, da nebi sprejemala kritike. Oblekica v živo zgleda precej lepše in ne kot za na plažo. Je pa res, da na slikici malo nerodno izpade vse skupaj. Sicer ima pa vsak svoj okus. Kritike se pa seveda sprejme.
Za torbico pa vem, da ne paše najboj zraven. Ampak sem hotla malo bolj prostorno, zatadi praktičnih razlogov in žal nisem dobila bolj primerne. Sicer je bila pa večino časa pod mizo
Za torbico pa vem, da ne paše najboj zraven. Ampak sem hotla malo bolj prostorno, zatadi praktičnih razlogov in žal nisem dobila bolj primerne. Sicer je bila pa večino časa pod mizo
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Summer055 - zelo lepa oblekica in huda postava
Ninča mi je tudi všečna, tiste hlače sicer niso ravno po mojem okusu, ampak jih je lepo skombinirala
schpeltza - pri taki obleki je smiselno najt res dober modrček. sama bi obula tudi drugačne sandalčke
Ninča mi je tudi všečna, tiste hlače sicer niso ravno po mojem okusu, ampak jih je lepo skombinirala
schpeltza - pri taki obleki je smiselno najt res dober modrček. sama bi obula tudi drugačne sandalčke
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- petrazalokar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2012
- Kraj: šentjernej
look on the bright side
- petrazalokar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2012
- Kraj: šentjernej
h&m... ravno za žabice nwm...
look on the bright side