Vaši outfiti

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Jun. 2013 13:09

Slika Slika

da ne bote samo punce v tej temi, še jaz pokažem moje tri nakupe danes. niso nič posebnega ampak tak stil pa okus pač mam jaz... nič posebnega :D vseeno pa me zanima vaše mnenje. In vem, da bi pri srajci ovratnik lahko bil lepši pa malenkost prenizko mi pride ampak ne morem met M, ker mi ni prav čez rame, L pa mi je prav v ramah pa je malo predolga (in probal sem 6 srajc M pa L in vse M so mi ble v ramah premale, pri L-u pa predolge). Kak se vam zdi? grem raje vrnit pa vzamem kaj druga? :D pri beli majci, se slabše vidi, so na ovratniku trije gumbi.

Drugače so mi pa kratke kavbojke kot narejene za mene, samo zredit se več ne smem nazaj :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Jun. 2013 19:26

Kratke kavbojke :top:
Bela majca dvojni :top:
Srajca ti je pa prevelika in zrd tega daje vtis, da si mal zanemarjen (ja nvem tako asociacijo dobim :D).
It was forever..but it didnt last long..
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 29. Jun. 2013 20:01

se strinjam z evelyn, srajca zgleda ornk prevelika. načeloma pa mi deluje, da bi ful šla skupaj s kakim telovnikom; za tako bolj fancy varianto.

ninča, kje si kupla te kratke hlače? :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Jun. 2013 20:09

ja kaj pol ne morem sploh več srajc nosit zaradi moje gradnje v ramenih? že ta srajca mi je tak, da me zateguje v ramenih in hrbtu pri nekaterih gibih, M pa sploh prav rok ne morem premikat brez, da bi se bal, da bom srajco razparal in čist vse v L velikostih kaj sem probal so ble isto predolge. To sem vzel ker mi je v rokah, ko sem zavihal rokave vredu stala pa tud ostala gor, pri vseh ostalih so rokavi hitro padli dol. Pa v ramah mi je v nulo prav. Kaj pa lahko nardim z dolžino? nesem k šivilji?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 29. Jun. 2013 20:14

bela majčka je meni top, srajca pa mogoče res malo prevelika :) A ne obstajajo tudi določene srajce, ki so širše v ramenih?

Slika
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 29. Jun. 2013 20:35

waaaa summer ti si prav hot :D

Dioniz meni kratke jeans hlace niso vsec ker mi cudno zgledajo na tipih. majce pa so mi kar kul. js ne bi rekla da so ful prevelike. obstajajo pa tudi trgovine ki nimajo samo S, M in itd znack, ampak dolzino pa sirino razlicno tak da si lahko najdes pravo razmerje :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Jun. 2013 20:35

[quote="Dioniz":3f6lorv9]ja kaj pol ne morem sploh več srajc nosit zaradi moje gradnje v ramenih? že ta srajca mi je tak, da me zateguje v ramenih in hrbtu pri nekaterih gibih, M pa sploh prav rok ne morem premikat brez, da bi se bal, da bom srajco razparal in čist vse v L velikostih kaj sem probal so ble isto predolge. To sem vzel ker mi je v rokah, ko sem zavihal rokave vredu stala pa tud ostala gor, pri vseh ostalih so rokavi hitro padli dol. Pa v ramah mi je v nulo prav. Kaj pa lahko nardim z dolžino? nesem k šivilji?[/quote:3f6lorv9]

Večina tipov bi ubijala za širša ramena, tko da to tvoje jamranje se lih tak sliš:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aVsPyaLSzJM[/youtube]

JUST WEAR OTHER SHIRTS. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Jun. 2013 20:39

saj ne jamram, ker mam široka ramena, jamram, ker mi zaradi tega niso srajce prav, ki jih pa rad nosim :D pa men tud niso široka ramena iz lufta priletela tak, da tisti fantje, ki bi za njih ubijali, naj namesto ubijanja grejo raje delat sklece al pa kaj podobnega :D

summer, da nisi kje ti danes pred mano v bershki stala :D
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Jun. 2013 21:00

Beya, z H&Ma so. :) Sedaj so znižane na deset evrov.

sweety87, kakšen kos res zna tak zgledati, sam te hlače so mi pa prav amejzing. :cool: Hvala.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 29. Jun. 2013 21:15

@dioniz
meni jeans kratke hlače na moških niso všeč, ker mi delujejo metro :tot: srajca in majca sta mi pa kul.

@summer055
luškana outfita, če odštejem bele čevlje :wink:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 30. Jun. 2013 12:27

Summer055 napisal/-a: Slika

Luštno :gut: Sploh prvo, jaz imam tudi podoben stil... kje si pa sandale nabavila? :) Od kod pa je krilce?? Hvala :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 30. Jun. 2013 12:40

sandali so s polno peto- iz Humanica.
Kiklca je pa je iz H&M

hvala drugače :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 30. Jun. 2013 12:44

Pohvala, res všečno.
Sicer pa, karkoli bi oblekla, bi na tebi izgledalo top.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 01. Jul. 2013 22:01

summer055, prvi je res luškan,sploh krilce :)
dioniz, všečen stil,mislm da zimski (če si to ti neki uploadal) ni bil podoben temu poletnemu...v glavnem, poletni mi je res kul :wink:

tole je pa en moj obični :D za nikamor special,zato brez dodatkov in nič posebnega..so mi pa všeč poletni klobučki :) pa vrjetn se tud ne vidi veliko na sliki hehe

Slika
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 02. Jul. 2013 8:28

lia7bibi, všečno. :) sploh tile copatki in klobuček so super. lepo ti paše.

še eden moj poletni.

Slika

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]