Ure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Joj jaz sem fantu za roj.dan kupila tok lepo od Jacquesa Lemansa, da jo skoz gleda, sploh ker si je ze prej ful zelel eno uro in so mu ble ravno Lemansove najlepše Sm pomoje res najlepšo u trgovini zbrala drgač pa jz ne nosm ure, mam eno od Calypso k sm jo dobila za birmo sam ma tist kovinski pašček čist tak obdrajsan pa uničen že, da grdo zgleda in bi vrjetn mogla it zamenjat oz. novga kupit.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz sm pa učerej vidla eno res lepo urco Od Tommya Hilfigerja, za 150€. Res je lepa, okrogla, z biserčki pr kraj, notr je pa sončnica. Imenuje se pa Aurora, samo ne najdem slikce ... mogoče jo dobim za RD
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez pa ne nosim ure... sploh se ne spomnim d bi jo kdaj mela na roki... mam mobitel za to d vidm kok je ura...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mogoče katera ve, če se še da dobiti, mislim da je od s. oliver, uro, iz "prozorne" plastike, bile so pa v črni, beli pa mislim da rumeni barvi??? pa bila je tudi opcija, da je imela notri še kristalčke swarovski.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov