Ure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Hej deklice, mene zanima kje se da dobit tiste ure, ko je spodaj debel pas, na pasu je pa gor ura. Vem da je v lj. neka štacuna s takimi urami, vendar jaz bi nekaj bolj poceni kupila, ker uro za vsak dan že mam - storm, rabim nekaj takega da lahko kombiniram s cotam, pa nič preveč dragega.
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
- vedezevalci.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mam ful ur, bil dedi urar, pa jih ne nosim.
Ne trpim jih na svoji roki.
Ene urce so pa ful lepe.
Ne trpim jih na svoji roki.
Ene urce so pa ful lepe.
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
jaz sem se pred parimi leti, če nisem imela ure na roki, počutila, kot brez obleke potem pa sem kar naenkrat nehala nosit uro - imam jo v torbici za vsak slučaj (npr. na izpitih je fajn, ker nam mobitelov ne pustijo, pa ne maram ugibat, koliko časa imam še, če na steni v kaki manjši predavalnici ni ure). Je pa res skoraj nikoli več ne nosim na roki, ker me nervira
-
leyla - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
js mam uro od esprit-a, in sem full zadovolna z njo....
drugac nism nikol nosla ure, ta pa je takšna kot zapestnca....
prodajajo jo tud v katalogih...v quelle sm jo zasledila
drugac nism nikol nosla ure, ta pa je takšna kot zapestnca....
prodajajo jo tud v katalogih...v quelle sm jo zasledila
Ni pomembno, kaj iz nas napravijo, pomembno je, kaj mi napravimo iz tistega, kar so iz nas napravili.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Sem kupla novo uro - na trgu, haha! Res je, pri enem Kitajcu in ful podobno, kot pred dvemi leti. Tudi tista me je stala 1500 SIT in mi je celo delala, samo steklo se je nekak zarosilo (odrgnjeno), tako da sem jo zamenjala za novo uro za 1500 SIT. Ta nova je podobna prejšnji, samo da ima namesto tankega paščka take majhne srčke, ki tvorijo pašček. Je srebrne barve.
Pred tem sem imela dolgo časa eno drago uro (ne spomnim se firme, dobla za darilo) pa mi ni bla več všeč, zato sem si za hec eno kupla pr Kitajcu... Sicer sem bla skeptična, ampak ura je dejankso delala! Pa tut če ne bi, je bla tolk pocen da se niti ne bi sekirala, hehe.
Aja, kupla sem jo pa tut zato, ker mi je bla dejankso ful všeč - točno to, kar sem iskala. Če je pa zraven še napol zastonj pa še tolk bolš.
Pred tem sem imela dolgo časa eno drago uro (ne spomnim se firme, dobla za darilo) pa mi ni bla več všeč, zato sem si za hec eno kupla pr Kitajcu... Sicer sem bla skeptična, ampak ura je dejankso delala! Pa tut če ne bi, je bla tolk pocen da se niti ne bi sekirala, hehe.
Aja, kupla sem jo pa tut zato, ker mi je bla dejankso ful všeč - točno to, kar sem iskala. Če je pa zraven še napol zastonj pa še tolk bolš.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov