Ure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 128 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Mislim, da te teme še ni bilo, vsaj nisem nic podobnega našla. Rada bi si kupila neko lepo ročno uro, pa nimam pojma kje in kaj. Imam zelo suhe roke, tako, da mi neke mini urice ne pašejo. Sliši se smešno, ampak veliko lepše izgledajo velike ure na moji rokici. Kakšne ure nosite ve? Kje ste jih kupile? Kaj je IN? Lahko prilimate kakšno slikco?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Joj jz tud ur sploh ne maram. Jo mam na mobitelu, k ga mam itak večino časa s sabo, če ne pa sklepam da se bo vedno nekdo najdu k mi bo povedu kok je ura
Sm pa dobila od pokojne babice eno majhno zlato uro, men deluje bolj vintige style in mi je res luškana pa si jo dam včasih gor, ampak zgolj kot modni dodatek, ne zato ker bi jo dejansko rabila
Sm pa dobila od pokojne babice eno majhno zlato uro, men deluje bolj vintige style in mi je res luškana pa si jo dam včasih gor, ampak zgolj kot modni dodatek, ne zato ker bi jo dejansko rabila
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam pa kr najrajš mojo swočko ... Ful mi je luškana pa še paščke lahko ful menjavam, če se enga naveličam ... sicer ni nč ne vem kaj oh in sploh ... včasih me celo zafrkavajo da je čist otročja in punčkasta ... ampak sej vseen men je fullll lušna ... pa še metulčke ma na paščku ...
Drgač pa brez ure ne morem bit, sm tok navajena na njo, da če jo slučajno pozabim dat zjutri na roko se prou čudn počutim ...
Drgač pa brez ure ne morem bit, sm tok navajena na njo, da če jo slučajno pozabim dat zjutri na roko se prou čudn počutim ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
jst mam pa neki posebnga tko paščk se zapena na gumbe pa je u obliki zadrge pa take jeans modre barve je ful je odštekana and I like it
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
a mogoče kdo ve kej bi bila malo večja izbira ur SWATCH BABY G? sam ne mi reč na spletni strani ker ure ne bom kupovala preko interneta
Prvi neprebran prispevek • 128 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov