Ure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
jst sm u osnovni tud skoz swatchke mela so bl enajbl luškane.zj mam pa 4 D&G ure,modro,rdečo,belo in srebrno.vse sm dobila za darilo od mojga tatija pa grejo ful noro k oblekam,rada mam ure
btw tati=očka
btw tati=očka
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Jaz imam Baume&Mecier Vice versa...starsi so se izkazali za 26 rojstni dan .
Urico obozujem, ker je drugacna, pomeni sponka je okrasna, urica pa je skrita na spodnji strani, moras odmaknit plascek...ma, lepse ure sploh ni .
Jaz imamcrno verzijo z enim briljantkom, ceprav mi je s strimi najlepsa, obstaja pa se z 12, ampak ta mi ni tako lepa.
Imela bi se belo za sluzbo .
Urico obozujem, ker je drugacna, pomeni sponka je okrasna, urica pa je skrita na spodnji strani, moras odmaknit plascek...ma, lepse ure sploh ni .
Jaz imamcrno verzijo z enim briljantkom, ceprav mi je s strimi najlepsa, obstaja pa se z 12, ampak ta mi ni tako lepa.
Imela bi se belo za sluzbo .
Meow
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Meni je zdaj ful dobra tista, ki jo dajejo zraven ene kreme pri Avonu (pa ni to reklama). Mi je odlična. Pa prav nič plastik fantastik. Ampak kaj, ko te kreme ne potrebujem...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz imam S.Oliverov uro analogno. sem full zadovoljna in je full elegantna.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jst sm eno, ki sem jo mela 8let, uničla s kislino v laboratoriju Od takrat še nisem našla primerne zame. Rabla bi pa eno vodotesno, elegantno in majhno, razumna cena.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Vceraj sem v Leclercu opazila tko lepe DKNY ure, da sem ze resno premisljevala o nakupu, ceprav drugace nisem ravno najbolj zvesta pri nosenju tovrstnih zadev. vsec so mi bile, ker so tko kjut, se posebej ena, ki je kombinirana z roza kamencki!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Jst mam kr rada ure, čeprov ne nosim prov pogosto, ker se mi zdi da mam čudna zapestja
Sm pa vidla ful lepih uric, ki bi jih mela! Pa tut za ure vela, da NE maram posladkanih s kšnimi biserčki
Sm pa zanč vidla eno od Cavalli-ja! Pa ta tip navleče krzno kamor kol se da In to niti ne bi blo tok hudo, če bi blo krzno usaj umetno, tko pa ni
Sm pa vidla ful lepih uric, ki bi jih mela! Pa tut za ure vela, da NE maram posladkanih s kšnimi biserčki
Sm pa zanč vidla eno od Cavalli-ja! Pa ta tip navleče krzno kamor kol se da In to niti ne bi blo tok hudo, če bi blo krzno usaj umetno, tko pa ni
This too shall pass.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov