Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
To so spet eni šuhi, k bi jih mela enkrat gor, pa nikol več.
Men se ti šuhi zdijo isti model ko uni gumijasti. Se prav za gnoj kidat, sam da so kosmati&roza.
Men se ti šuhi zdijo isti model ko uni gumijasti. Se prav za gnoj kidat, sam da so kosmati&roza.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Js mam od lani ene take ugg bootse v svetlo rjavi barvi (tiste roza pa modre so mi pa grde... Yuck, take umetne), ki sm jih kupla SAMO za smučanje, kr se je ful mudil in boljših ski buck nism nikjer našla. Nikol jih pa nisem/jih ne bom obula kamorkoli drugam kot za gazenje po snegu. So pa res ful mehki in topli .
...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men je lubi grozil, da mi jih bo kupu, tko da če jih slučajno dobim, pol sam povej naslov, ti jih lah tut prnesem..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sam če so pa ti čevlji res k kuža, noo.. Sploh uni beli so direkt k kak beli višavski terierček, al pa k kšn maltežanček.. (mela učasih idejo, da če mi ne pustijo psa met, si bom pa te uggse ubodla)
Sam tok omejena, da bi za človekom lajala, ker ma te čevlje obute, pa nisem.. Nej jih ma, če mu sede! .. Sam men pa ful ne - not my style..
Sam tok omejena, da bi za človekom lajala, ker ma te čevlje obute, pa nisem.. Nej jih ma, če mu sede! .. Sam men pa ful ne - not my style..
Zadnjič spremenil miikena, dne 22. Okt. 2005 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov