Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Jaz sem vzela eno številko manjše in so mi čisto prav, moja številka mi je bila že tako ali tako malo velika. Ne gre pa ovčka tok skupaj kot pri emujkah, ker je mejčken drugačna. Če imaš čas, pojdi probat v kakšno trgovino, pa boš hitro videla, katero številko vzet. Jaz imam ponavadi 38, včasih celo 39, pa sem naročila 37 in mi je lih prov
-
pyr kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
- Kraj: Ljubljana
A je normalno da se ti pr Emujkah ze po enem tednu nosenja tista volna cist potlaci in so ti prevelke tud ce mas oblecene dvoje pare debelih nogavic? Ze tko sm si kupla eno stevilko manjse.
+ a se jih da zamenjat? Kupljene v humanicu.
(ker js ponavadi ce se mi kaksen drazji kos obleke/cevelj po kratkem casu unici, v trgovini nimam problemov z zamenjavo)
+ a se jih da zamenjat? Kupljene v humanicu.
(ker js ponavadi ce se mi kaksen drazji kos obleke/cevelj po kratkem casu unici, v trgovini nimam problemov z zamenjavo)
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Emujke se kar precej skrčijo, po mojem mnenju celo bolj kot Uggice. Večinoma imam številko nekje med 38 in 39 in so mi številke 37 tip top. Tud kadar se kupuje emujke v trgovini je po mojem mnenju pametno kupit take, ki te celo mičken tiščijo, ker se potem tist tako poleže, da ti je čist prov.
Ne vem, jaz mislim, da ni to nobena napaka v emujkah, ampak lako greš probat, mogoče ti jih pa zamenjajo, saj zgubit nimaš kaj! Če ti jih pa ne bojo zamenjali, pa daj notri tiste vložke za čevlje, ki so tud iz ovčke, ti bojo bolj prav.
Ne vem, jaz mislim, da ni to nobena napaka v emujkah, ampak lako greš probat, mogoče ti jih pa zamenjajo, saj zgubit nimaš kaj! Če ti jih pa ne bojo zamenjali, pa daj notri tiste vložke za čevlje, ki so tud iz ovčke, ti bojo bolj prav.
- *wildfire*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2010
Jaz bi samo vprašala kje se dobi te vložke, ker imam isti problem z emujkami. No jih imam že tri leta sam vseeno. Pa to se mi je zgodilo samo pri nizkih, visoke mi niso nič prevelike.
Hvala za odgovor. lp
Hvala za odgovor. lp
*Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo mas, posso senti-lo!*
Năo posso vę-lo mas, posso senti-lo!*
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
A ve mogoče katera za kakšno spletno stran, ki ima trenutno popust na uggice?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Seveda pošiljajo v Slovenijo Meni že ob obisku strani piše, da dostavljajo.
Ne pozabi pa na carino in ddv, če izven EU
Ne pozabi pa na carino in ddv, če izven EU
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sem prišla normalno do naslednjega koraka. Izbrala sem pa tavisoke Bailey. Naslednji korak je že Proceed to checkout, kar mi tudi potegne naprek.
EDIT: "This product is not available for shipments to this country. Please remove this item from your shopping cart."
Jap, nič ne bo
EDIT: "This product is not available for shipments to this country. Please remove this item from your shopping cart."
Jap, nič ne bo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Kako se negujejo te uggice? Jaz imam sicer fake, nimam prav UGG firme, ampak je neka priznana tud in so bile kr drage. Pa jih nočem samo za eno sezono imet. Tako, da zbiram navodila okrog.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 24 od 26
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov