Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men so pa všeč, sploh za na kavbojke
Tko, da že kr vidm, da si jih bom za ta let umisnla. Edino na kiklco mi ni kul, al pa une puhaste mi niso lih nevem kaj, no niso moj stil...
Čeprov jest še zmer prisegam na špičake za pozim, take z eno srednje visoko peto, da ni problem bit cel dan v njih
Tko, da že kr vidm, da si jih bom za ta let umisnla. Edino na kiklco mi ni kul, al pa une puhaste mi niso lih nevem kaj, no niso moj stil...
Čeprov jest še zmer prisegam na špičake za pozim, take z eno srednje visoko peto, da ni problem bit cel dan v njih
- LadyK*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
pa res premocijo?
mislm, men so ful hude in bi si jih ful kupla kao za "zimo" (sneg, dez, ipd....), sam ce premocjo pol lih ni ql.
aja, a drugac katera ve kje bi se dalo kupit prov originalne (znamke ugg australia)?mislm kje v tujini seveda...
mislm, men so ful hude in bi si jih ful kupla kao za "zimo" (sneg, dez, ipd....), sam ce premocjo pol lih ni ql.
aja, a drugac katera ve kje bi se dalo kupit prov originalne (znamke ugg australia)?mislm kje v tujini seveda...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz jih pr ns nism najdla, v italiji jih pa sploh niso mel... mam pa zato ful simpaticne od roxy, k so pa cist kosmati in zgledajo k eni pudlcki... ceprov se vsi smejejo ce jih obujem, ampak men so kul za pozim... najvecja fora je, da k nm v slovenijo te stvari ful kasnej pridejo... taki skorncki so se nosil v Londonu ze 3leta nazaj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov