Ugg

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 09. Sep. 2010 20:50

jst imam tudi nogo 38/39 in imam uggice (original) št. 38, nosila sem jih kar nekaj časa, pa se mi ovčka ni tok razširila, da bi mi ratala uggica prevelika :?
pomoje najboljš da greš sprobat če sploh spraviš 37 na nogo in se potem odločiš za številko.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2007
Kraj: Portorož

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Urshka¤ » 09. Sep. 2010 21:43

Punce, js mam ful problem (sem namreč človek, ki preveč razmišlja in kompicira).

Kolegica je trenutno v New Yorku. Dogovorile sva se, da mi prinese Uggice (nizke, chocolate), kar je sicer kul, ker so tam dosti cenejše.

AMPAK, ko sm rekla, preveč razmišljam in sem v dilemi: sicer so mi ful hudi čevlji in si jih zelo želim, ampak se mi zdi namreč ful butasto dat za čevlje toliko denarja, če jih potem ne morem nosit ne po dežju, ne po snegu, se pravi samo v suhem vremenu (tega pa je pri nas, roko na srce, bore malo). Poleg tega pa pri nas pozimi, tudi ko so ceste splužene, je toliko soli in peska, da lahko gradove zidamo. Rajši dam 100eu za kake druge škornje, ki jih lahko imam v vsakem vremenu. Na forumih je pa tudi toliko različnih izjav, ene pravijo, da jih imajo v vsakem vremenu in se jim nič ne pozna, druge pa bognedaj na sneg pa dež z njimi.

In potem še to s številkami, spet prihaja do različnih mnenj, ene pravijo, da obvezno številko manjše, druge pa ravno obratno, saj se naj nebi nič razširile. Jutri jih sicer nameravam iti probat, ampak sem že čisto zmešana. Bi bila zelo hvaležna, če bi se katera malo razpisala glede tega.

Hvala =**
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 09. Sep. 2010 22:01

rinca napisal/-a:jst imam tudi nogo 38/39 in imam uggice (original) št. 38, nosila sem jih kar nekaj časa, pa se mi ovčka ni tok razširila, da bi mi ratala uggica prevelika :?
pomoje najboljš da greš sprobat če sploh spraviš 37 na nogo in se potem odločiš za številko.

Jah ne vem, sej pravm, men so bli 37 tesni, ampak se vedno prou. Pol k se je pa mau polegla ovcka so mi pa pac prou pa nc vec tesni. Ne vem ne znam opisat, tko k razlika med salonarckom, k se cist prilega nogi pa supergo k ma mau lufta u cevlju :P mam pa tut js original.

Sicer pa, js ne bi na blef kupvala, ker so predragi za to. U usakm primeru je treba probat.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 10. Sep. 2010 8:01

^^ja, zato je pa treba probat. midve imava očitno približno enako veliko nogo, pa različne številke uggic. :nixweiss: :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 10. Sep. 2010 8:27

^^ najboljs :) midve mava pa zihr ksn slab milimeter razlike, in lih to je blo odlocilno :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hautehippie » 10. Sep. 2010 12:15

^Hvala obema! :)
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 10. Sep. 2010 19:47

¤Urshka¤ napisal/-a:Punce, js mam ful problem (sem namreč človek, ki preveč razmišlja in kompicira).

Kolegica je trenutno v New Yorku. Dogovorile sva se, da mi prinese Uggice (nizke, chocolate), kar je sicer kul, ker so tam dosti cenejše.

AMPAK, ko sm rekla, preveč razmišljam in sem v dilemi: sicer so mi ful hudi čevlji in si jih zelo želim, ampak se mi zdi namreč ful butasto dat za čevlje toliko denarja, če jih potem ne morem nosit ne po dežju, ne po snegu, se pravi samo v suhem vremenu (tega pa je pri nas, roko na srce, bore malo). Poleg tega pa pri nas pozimi, tudi ko so ceste splužene, je toliko soli in peska, da lahko gradove zidamo. Rajši dam 100eu za kake druge škornje, ki jih lahko imam v vsakem vremenu. Na forumih je pa tudi toliko različnih izjav, ene pravijo, da jih imajo v vsakem vremenu in se jim nič ne pozna, druge pa bognedaj na sneg pa dež z njimi.

Same here. :D Tudi mene matra ista dilema... Sem pa se danes v Stiffu zaljubila v ene črne, malce svetleče, skratka niso klasičen model, kar mi je všeč, a moram vsaj še 3x premisliti, če se mi splača kupiti tako drago obutev, glede na to, da niso primerni za vsako vreme. :roll: Ni mi problem dati malo več (za kvaliteto tudi nad 100 €, če vem, da jih bom lahko nosila več kot eno sezono), ampak glede na to, da so Uggice brušeno usnje, sem malce skeptična. :?
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2010 20:08

Jimmy Choo za UGG
Slika

Ni mi všeč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 10. Sep. 2010 20:28

Bruh. Teh pa niti zastonj ne bi obula. :D No, poleg tistih, ki sem jih zagledala v Stiffu in jih ne najdem na netu, mi je všeč še ta model v bež barvi (kar se seveda zelo hitro umaže):

Slika
Alta alatis patent.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 11. Sep. 2010 1:31

Tele pleteni so tut men usec, sam u sivi barvi. Ampak se prepricujem da se tretjih uggsov ne rabim :P
Live. Love. Surf.
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2007
Kraj: Portorož

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Urshka¤ » 11. Sep. 2010 10:59

kitty cat napisal/-a:Same here. :D Tudi mene matra ista dilema... Sem pa se danes v Stiffu zaljubila v ene črne, malce svetleče, skratka niso klasičen model, kar mi je všeč, a moram vsaj še 3x premisliti, če se mi splača kupiti tako drago obutev, glede na to, da niso primerni za vsako vreme. :roll: Ni mi problem dati malo več (za kvaliteto tudi nad 100 €, če vem, da jih bom lahko nosila več kot eno sezono), ampak glede na to, da so Uggice brušeno usnje, sem malce skeptična. :?

in kako si se odločla?

js zdej še za št. nevem. sm probala 38 in 39 in sta mi oba kul. 8 mi je čist ulit, gre sicer mal težje gor ampak ne da bi se neki matrala, medtem ko 9 mi je pa tut uredu, gre čist simpl gor
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 11. Sep. 2010 11:03

jaz priporočam manjšo.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 11. Sep. 2010 11:04

Ta teden grem po ene škornje brez pete, ker se mi zdi da to bolj rabim, UGGice pa mislim kupit (če bom) kdaj jeseni, in sicer verjetno tist črn model, ki sem ga vidla v Stiffu, ker se ne umaže hitro, pa tudi material ni cel iz brušenega usnja. :wink:
Drugače pa je meni čist ok št. 37 (to št. ponavadi nosim tudi pri čevljih s peto, pri športnih copatih pa 38), ker računam na to, da se lahko še malce raztegnejo. :) So pa udobni za dol past, tako da bodo po vsej verjetnosti moji. :D
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
Phalaenopsis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Phalaenopsis » 11. Sep. 2010 12:10

A katera ve, kje bi se dalo kupit nekaj podobnega kot so Ugg, samo da pač niso original, pa da so še vseeno kvalitetni? :P :wink:
ursa2502
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ursa2502 » 11. Sep. 2010 13:05

v humanicu imajo EMU(nizki 80eur, visoli 100eur), v stiefelkönigu imajo
SKECHERS, v bati sem jih tudi vidla.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov