Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
^Fuj! Sicer pa itak nisem neka fanica Chooja, tako da se ne čudim...
Jaz se odločam med črnimi in rjavimi (chocolate) visokimi... odvisno, h kateremu plaščku bodo (hmm, ali pa kupim drugo barvo naslednje leto )
Razmišljala sem tudi o tistih z gumbki za 75€, ampak po pravici povedano ne vem, kdaj bi jih sploh nosila. Platno pač ni za zimo, jeseni in spomladi pa mi škornji ne dišijo preveč.
Jaz se odločam med črnimi in rjavimi (chocolate) visokimi... odvisno, h kateremu plaščku bodo (hmm, ali pa kupim drugo barvo naslednje leto )
Razmišljala sem tudi o tistih z gumbki za 75€, ampak po pravici povedano ne vem, kdaj bi jih sploh nosila. Platno pač ni za zimo, jeseni in spomladi pa mi škornji ne dišijo preveč.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
hautehippie napisal/-a:^Fuj! Sicer pa itak nisem neka fanica Chooja, tako da se ne čudim...
Cokoladni so ful lepsi
Live. Love. Surf.
-
ursa2502 napisal/-a:Kje jih pa najdete za 75eur?
Ugg.si spletna trgovina ima "outlet". Klikni stran nazaj. Dobiš pa iste zadeve na primer tudi v Ugg trgovini v Ljubljani, na Tavčarjevi.
Ampak to niso klasični modeli iz krzna oz. usnja, so platnene!
Legally blonde, k čokoladnim se tudi sama vedno bolj nagibam
- legally blonde
- Kofetarica
Js jih mam in sm cist zalublena vanje
Live. Love. Surf.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
sam te so pa res hude še js bi si jih takoj naročila kako pa je s številkami ? to me malo muči, ker nosim čevlje v razponu 2-3 številk..odvisno pač od modela.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men so pa te kr neki.
Glede številk: Greš probat v Lj (zdej jih majo tud v Sportini, al pa v uradni trgovini seveda, ter Emporiumu).
Glede številk: Greš probat v Lj (zdej jih majo tud v Sportini, al pa v uradni trgovini seveda, ter Emporiumu).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Rabila bi pomoč. Sploh zadnji komentar me je spet spravil v dvome.
Sama namreč nosim 38, Uggice sprobala tudi v 38 in so mi bile prav. Zadeva pa je taka, da veliko punc pravi, da se z nošenjem tista podloga poleži in se naredi kar nekaj prostora okoli.
Čez kak mesec jih bom naročila in me zanima, če menite, da bi morala vzeti 37? Kakšne izkušnje imate glede tega? Mislite, da lahko veliko zgrešim, če vzamem manjše?
(Če bi jih lahko šla pomerit še v manjši številki, ne bi spraševala tega! In seveda je govora o originalu.)
Sama namreč nosim 38, Uggice sprobala tudi v 38 in so mi bile prav. Zadeva pa je taka, da veliko punc pravi, da se z nošenjem tista podloga poleži in se naredi kar nekaj prostora okoli.
Čez kak mesec jih bom naročila in me zanima, če menite, da bi morala vzeti 37? Kakšne izkušnje imate glede tega? Mislite, da lahko veliko zgrešim, če vzamem manjše?
(Če bi jih lahko šla pomerit še v manjši številki, ne bi spraševala tega! In seveda je govora o originalu.)
- legally blonde
- Kofetarica
Evo iz prve roke js mam tut nogo 38 (nike-ice clo 39) in sm pomoje pou ure u stacuni probavala uggse ... najprej 38 - so mi bli prou ... pa za foro se 37 - tut prou, sam bl tesni ... pa spet 38 ... itd. No na konc sm uzela 37, jih prnesm domov, sm itak mogla se mau po stanvanju hodt u njih in sm ratala ciiiist nesrecna k sm se ustrasla, da sm kupla premejhne. Problem je biu se u tem, da sm jih kupla u Londonu. No po par nosenjih se je una ovcka notr res lepo polegla okrog moje noge, tko da sploh niso vec tesni. Bi mi blo res ful zou, ce bi kupla vecje, k bi mi noga not kr plavala.
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov