Ugg

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Jan. 2009 20:38

Mene je že minilo, da bi jih imela :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
roxygirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a roxygirl » 01. Feb. 2009 23:24

jst ful rada nosim soje uggice....a tele ta visoke so drgac uriginal uggice al kako je to zdj??
*ROXYGIRL*
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 09. Feb. 2009 19:44

Men pa UGGsi niso kej preveč všeč... tko 'pingvinski' mi zgledajo... sorči
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 04. Mar. 2009 18:26

dobre fejke se dobi na ioffer.com ;) tko za max 60€
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 10. Mar. 2009 12:14

men pa niso tok usec...se jih kar ne morem navadit...so mi prevec "posvedrane" :nixweiss:
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_tjashy » 10. Mar. 2009 12:41

Js sm si pa letos prvoščla dvoje, ene visoke in ene nizke, sicer EMUjke. In lani so se mi zdele še smešne, sam letos sm se pa prov zalubla u njih. Za čez zimo so mi bli najboljši, saj so zlo topli, udobni, pa edini čevlji v katerih ne švica noga.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 10. Mar. 2009 12:50

ja sej jst se ponavadi tud navadim potem na doloceno stvar ki jo vidim dobro skombinirano pa mi potem postane vsec...sam te mi pa ne potegnejo
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 24. Mar. 2009 0:42

Meni so UGGsi lepi samo, ko so še novi, torej na polici :D Potem se pa tako grdo razhodijo, da to sploh ni za pogledat.. katastrofa. To so škornji za take, ki si jih lahko privoščijo več kot samo 1 par in jih zamenjajo, ko začnejo zgubljati obliko. Prav grozno je pogledati na LJ ulicah dekle v razhojenih UGGicah.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 17. Sep. 2009 13:44

Meni osebno so to najgrši čevlji na svetu poleg kroksov.Še posebi je grdo k je kera ful kao zrihtana ali pa ima kakšen minič al pa kej podobnega pol pa te ogabne čevlje uspodi k nikamor ne pašejo :roll:
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 17. Sep. 2009 14:51

Meni se zdi brezveze dat toliko za ene copate. Mam podobne copate iz accessorize ampak jih ne bi mogla met v javnost... Enostavno ne pašejo zraven nobenega stila oblačenja razen pižame. Pa še tote copate nosim pozimi, ko je mrzlo ...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 17. Sep. 2009 20:09

Men pa recimo ful lepo pridejo na crtaste zabice pa jeans minic, gor pa Roxy jopco. Pac 100 ljudi, 100 cudi ;)
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Okt. 2009 15:09

Meni osebno niso všeč. :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Urš. » 14. Okt. 2009 7:46

jz mam uggice sand pa do kolena in so supr (:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Okt. 2009 12:10

Aha, zdej štekam. ;D Uggic nimam, imam pa ene v podobnem stilu iz Bate (sive, zgoraj je pa malo mucka za hladne dni), vendar niso ful visoki, ker mi visoki verjetno ne bi pasali. Niso bili dragi, vendar tudi niso mišljene kot ponaredek, pač pa pač narejene v podobnem stilu. So pa iz semiša. :)
tachy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachy » 26. Okt. 2009 11:10

uggice so supeeeer :D kupila sem jih lansko leto na Floridi in sm dala 140$, drgač mam pa ta visoke v sand barvi. na začetku ko so postale IN, mi sploh niso ble ušeč ker zgledajo kot topli copati za zimo, ampak k sm jih pa obula je biu pa tok dobr občutk :cool:
drugač pa mislm da v sloveniji za original tok pretiravajo s cenami...tiste ki pa niso original so pa zlo zlo slabe kvalitete pa še premočjo v dežju, da ne omenjam kako se "znuca" podplat, (sploh pa na peti, kjer del ni ojačen) tako da hodiš čist postran... to govorim iz izkušenj svojih kolegic.
komi sm čakala da se mal ohladi, da sm jih lahko spet obula...super pašejo če maš oprijete hlače (jeans) pa čez mal daljši pulover v barvi uggic :D pravjo da jih lahko nosiš tut v toplejšem vremenu saj tista ovca ki je notri poleti hladi, pozimi pa greje :cool: samo men se ne zdijo lih fajn za poleti ker te potem vsi čudn gledajo...sploh pa pri nas v sloveniji :?
ful bi si rada naročila še ene prek intrneta ampak nekako ne zaupam tem stranem...tko da bom rajš počakala do februarja ko grem spet v USA

priporočam pa, da si kupte eno številko manjše ker se muca v njih sčasoma poleže pa še malo se raztegnejo... jst sm nardila to napako in sem jih kupila v svoji številki, zdej so mi pa mal prevelike tko da morm vedno nosit debelejše nogavice

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov