Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
men pa niso tok usec...se jih kar ne morem navadit...so mi prevec "posvedrane"
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Js sm si pa letos prvoščla dvoje, ene visoke in ene nizke, sicer EMUjke. In lani so se mi zdele še smešne, sam letos sm se pa prov zalubla u njih. Za čez zimo so mi bli najboljši, saj so zlo topli, udobni, pa edini čevlji v katerih ne švica noga.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja sej jst se ponavadi tud navadim potem na doloceno stvar ki jo vidim dobro skombinirano pa mi potem postane vsec...sam te mi pa ne potegnejo
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Meni so UGGsi lepi samo, ko so še novi, torej na polici Potem se pa tako grdo razhodijo, da to sploh ni za pogledat.. katastrofa. To so škornji za take, ki si jih lahko privoščijo več kot samo 1 par in jih zamenjajo, ko začnejo zgubljati obliko. Prav grozno je pogledati na LJ ulicah dekle v razhojenih UGGicah.
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Meni se zdi brezveze dat toliko za ene copate. Mam podobne copate iz accessorize ampak jih ne bi mogla met v javnost... Enostavno ne pašejo zraven nobenega stila oblačenja razen pižame. Pa še tote copate nosim pozimi, ko je mrzlo ...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men pa recimo ful lepo pridejo na crtaste zabice pa jeans minic, gor pa Roxy jopco. Pac 100 ljudi, 100 cudi
Live. Love. Surf.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aha, zdej štekam. Uggic nimam, imam pa ene v podobnem stilu iz Bate (sive, zgoraj je pa malo mucka za hladne dni), vendar niso ful visoki, ker mi visoki verjetno ne bi pasali. Niso bili dragi, vendar tudi niso mišljene kot ponaredek, pač pa pač narejene v podobnem stilu. So pa iz semiša.
- tachy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
uggice so supeeeer kupila sem jih lansko leto na Floridi in sm dala 140$, drgač mam pa ta visoke v sand barvi. na začetku ko so postale IN, mi sploh niso ble ušeč ker zgledajo kot topli copati za zimo, ampak k sm jih pa obula je biu pa tok dobr občutk
drugač pa mislm da v sloveniji za original tok pretiravajo s cenami...tiste ki pa niso original so pa zlo zlo slabe kvalitete pa še premočjo v dežju, da ne omenjam kako se "znuca" podplat, (sploh pa na peti, kjer del ni ojačen) tako da hodiš čist postran... to govorim iz izkušenj svojih kolegic.
komi sm čakala da se mal ohladi, da sm jih lahko spet obula...super pašejo če maš oprijete hlače (jeans) pa čez mal daljši pulover v barvi uggic pravjo da jih lahko nosiš tut v toplejšem vremenu saj tista ovca ki je notri poleti hladi, pozimi pa greje samo men se ne zdijo lih fajn za poleti ker te potem vsi čudn gledajo...sploh pa pri nas v sloveniji
ful bi si rada naročila še ene prek intrneta ampak nekako ne zaupam tem stranem...tko da bom rajš počakala do februarja ko grem spet v USA
priporočam pa, da si kupte eno številko manjše ker se muca v njih sčasoma poleže pa še malo se raztegnejo... jst sm nardila to napako in sem jih kupila v svoji številki, zdej so mi pa mal prevelike tko da morm vedno nosit debelejše nogavice
drugač pa mislm da v sloveniji za original tok pretiravajo s cenami...tiste ki pa niso original so pa zlo zlo slabe kvalitete pa še premočjo v dežju, da ne omenjam kako se "znuca" podplat, (sploh pa na peti, kjer del ni ojačen) tako da hodiš čist postran... to govorim iz izkušenj svojih kolegic.
komi sm čakala da se mal ohladi, da sm jih lahko spet obula...super pašejo če maš oprijete hlače (jeans) pa čez mal daljši pulover v barvi uggic pravjo da jih lahko nosiš tut v toplejšem vremenu saj tista ovca ki je notri poleti hladi, pozimi pa greje samo men se ne zdijo lih fajn za poleti ker te potem vsi čudn gledajo...sploh pa pri nas v sloveniji
ful bi si rada naročila še ene prek intrneta ampak nekako ne zaupam tem stranem...tko da bom rajš počakala do februarja ko grem spet v USA
priporočam pa, da si kupte eno številko manjše ker se muca v njih sčasoma poleže pa še malo se raztegnejo... jst sm nardila to napako in sem jih kupila v svoji številki, zdej so mi pa mal prevelike tko da morm vedno nosit debelejše nogavice
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov