Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zaradi cene se UGG-se bolj splača naročiti na eBayu, al pa kar na njihovi uradni spletni strani, direkt iz Avstralije. Ti pride s poštnino skup manj, kot so pri nas.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jaz sem včeraj s svojimi cel dan capljala po dežju pa mam pletene orginalne in sem domov prišla s čist suhimi nogami...
ok, res je ravno v največjo lužo ne smeš skočiti z njimi ampak originalne sprehod po mokremj asvaltu v deževnem vremenu preneejo obrez problema...
ok, res je ravno v največjo lužo ne smeš skočiti z njimi ampak originalne sprehod po mokremj asvaltu v deževnem vremenu preneejo obrez problema...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
ma meni ti škornji sploh niso všeč
Takšne se spomnim da so imeli "ljudje" pri The Sims prvem delu...
In preveč ogromni se mi zdijo, čeprav vem da niso nekaj posebej ogromni, ampak meni izgledajo tako ogomni in tako narejeni, ko da bi jih kdo doma zašil, ker pač ni mel drugega dela...
Tisti, ko imate te škornje ali pa so vam všeč BREZ ZAMERE
Takšne se spomnim da so imeli "ljudje" pri The Sims prvem delu...
In preveč ogromni se mi zdijo, čeprav vem da niso nekaj posebej ogromni, ampak meni izgledajo tako ogomni in tako narejeni, ko da bi jih kdo doma zašil, ker pač ni mel drugega dela...
Tisti, ko imate te škornje ali pa so vam všeč BREZ ZAMERE
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jap v stari lj jih majo tut
Boutique DUX
Mestni trg 18
Lahko jih pa tut naročiš, da ti jih pošlejo, če glih nisi iz lj
klik...ti jih pošlejo na dom
Boutique DUX
Mestni trg 18
Lahko jih pa tut naročiš, da ti jih pošlejo, če glih nisi iz lj
klik...ti jih pošlejo na dom
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Kje si jih kupila? Meni so iz turobo schuh takooo neudobne, uni podplat je čisto raven in cel plastičen. Ne bi se branila enih original
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov