Ugg

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a blue coctail » 12. Dec. 2010 13:06

pa kok ste stare tiste, ki kupujete uggice? jaz namreč po ljubljani vidim v uggicah samo ženske recimo pod 20, pa tud poznam ne starejših, ki bi jih nosile. ok, da najstnice to nosijo v redu, je pač moderno, ampak drugače pa men to totalno ne-stylish izpade. neka cheap ulična moda ali kakorkoli že. pa še na stotine mladih bejb ma potem iste čevlje kot ti. bedno.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 12. Dec. 2010 21:33

Ženske pod 20let nosijo ''uggice'' po večini, se pravi ponaredke. Originale pa redko redko vidiš, ker ne da vsak okrog 190eur za čevlje.. Zato je toliko bolj očitno nošenje pri mlajših od 20 (ja, res jih ima vsaka druga). Vse ljudi, ki jih poznam, da nosijo originale, so stari nad 20, poznam celo žensko, ki je stara malo čez 70 in jih z veseljem nosi..
Meni (in verjetno precej lastnikom originalov) bistvo uggic ni, da bi zgledala moderno, ker potem bi si kupila lepše čevlje (ja, z največjim veseljem jih nosim, niso mi pa nekaj zelo všeč), ampak, da mi je toplo v noge :wink:
Glede tvojega zadnjega stavka pa: ne, nima stotine mladih bejb istih čevljev kot ti, ker majo vsi same h&m/new yorker/zara modele.. sram te bodi, da si sploh upaš rečt pravih uggicam cheap ulična moda.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 12. Dec. 2010 22:07

Zakaj pa naj jo bo sram? Men je pa to tok grd čevelj da ni res.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Dec. 2010 22:53

Tamarra* napisal/-a:Ženske pod 20let nosijo ''uggice'' po večini, se pravi ponaredke. Originale pa redko redko vidiš, ker ne da vsak okrog 190eur za čevlje.. Zato je toliko bolj očitno nošenje pri mlajših od 20 (ja, res jih ima vsaka druga). Vse ljudi, ki jih poznam, da nosijo originale, so stari nad 20, poznam celo žensko, ki je stara malo čez 70 in jih z veseljem nosi..
/.../
Glede tvojega zadnjega stavka pa: ne, nima stotine mladih bejb istih čevljev kot ti, ker majo vsi same h&m/new yorker/zara modele.. sram te bodi, da si sploh upaš rečt pravih uggicam cheap ulična moda.
Odloči se.
Plus, na daleč (no ja, tud od blizu) men vse isto zgleda.
Tamarra* napisal/-a:Meni (in verjetno precej lastnikom originalov) bistvo uggic ni, da bi zgledala moderno, ker potem bi si kupila lepše čevlje (ja, z največjim veseljem jih nosim, niso mi pa nekaj zelo všeč), ampak, da mi je toplo v noge :wink:
:gruebel: zakaj potem nisi šla kupit lepših, enako toplih, ter cenejših čevljev?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 13. Dec. 2010 9:41

UG84 - lahko je ta čevelj grd, kolikor hoče, ni pa cheap ulična moda, to je pa razlika :wink:

purple_rain: jaz sem se odločila, ti si pa moreš očitno še enkrat moj post prebrat - vsak druga ima PONAREDEK, redko katera pa ORIGINAL, get it? :wink:
Sicer pa jaz še nisem našla drugih čevljev, ki bi bili tako topli :nixweiss:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Dec. 2010 10:26

Tamarra* napisal/-a: ampak, da mi je toplo v noge :wink:

to je kr en larifari. meni je tudi v campercah toplo v noge, pa še nadvse lepo izgledajo. da ne govorimo o tem, da so primerni tudi za deževno in plundrasto vreme!

zakaj si potemtakem skibuck ne omislite. tople, nepremočljive pa še đabe. grde so pa glih en tolko.

čisto resnično ne razumem te uggmanije. :nixweiss:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 13. Dec. 2010 11:07

Obstajajo čevlji, ki so prav tako topli v noge kot Ugg-ice.

Mene pri Ugg-icah moti to, da noga uide iz podplata.
To sem sedaj opazila tako pri ponaredkih kot tudi originalih.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 13. Dec. 2010 11:14

men so pa uggice ugly-pretty in sem čiiist zaljubljena v njih. seveda jih ne bi imela za v službo, so pa daleč od tega da bi bile cheap ulična moda (če kaj niso, niso cheap :D ).

nosim jih že 2. leto in se mi še ni zgodilo da bi mi noga kam uhajala. mogoče pri tistih štrikanih, ampak te klasične imajo opetnik in noga ostane tam kjer mora.

se pa zdaj navdušujem nad timberland čevlji za v sneg in plundro :)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 13. Dec. 2010 11:55

No superca, da so ti kul. Poceni pa sigurno niso.

Te bi pa imela klik
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Dec. 2010 13:23

Tamarra* napisal/-a:purple_rain: jaz sem se odločila, ti si pa moreš očitno še enkrat moj post prebrat - vsak druga ima PONAREDEK, redko katera pa ORIGINAL, get it? :wink:
Ja ja, ampak kar sem jz hotela rečt, je, da in fejk in original men (pa verjetno večini nepoznavalcev tudi) zgledata enako - torej res izpade, kot da jih ima vsaka druga. :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 13. Dec. 2010 14:38

^^ Izpade res tako, ampak mene baš boli, kaj si drugi mislijo :D jaz vem da si ne bi kupila fejk uggic za 15eur, da bi zgledala moderno..

floribunda - ampak skibucke niso udobne, pri uggicah pa je, kot da nosiš copate :)

Meni so do sedaj premočile samo enkrat, pa še takrat zato, ker sem stopila direkt v neko lužo od stopljenega snega (pa še takrat nisem opazila, da imam mokre 'zokne', ker uggice res tak fajn grejejo), drugače pa sem lazila okoli, ko je bilo 30 cm snega, pa nikoli niso premočili..
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Dec. 2010 14:41

Sunshine napisal/-a:No superca, da so ti kul. Poceni pa sigurno niso.

Te bi pa imela klik

Jaz tudi, če že kateri, so mi točno ti na tvojem linku edini lepi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Dec. 2010 14:46

^^ Men so pa ti neznosno grdi :tot: Mogoče za v hribe :D

Jebat ga, enim so uggice všeč, enim niso, škoda se je prerekat glede tega.

blue coctail napisal/-a:pa kok ste stare tiste, ki kupujete uggice?

Od fanta sestra ima dvoje, pa je bila letos 30. Tudi njene kolegice jih kupujejo, pa so istih let.

Js bi jih imela, ampak so predrage za moj žep zaenkrat. In še nisem videla originalnih, v katerih bi punce hodile s čevljem po tleh (ne vem kak naj se izrazim), ampak vedno samo v fejkih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 14. Dec. 2010 17:53

rinca napisal/-a:men so pa uggice ugly-pretty in sem čiiist zaljubljena v njih. seveda jih ne bi imela za v službo, so pa daleč od tega da bi bile cheap ulična moda (če kaj niso, niso cheap :D ).

Js sm pri svojih 23 cist zalublena vanje, da so ravn lepi sicer res ne morm rect, so pa taki luskani grdauzki :) tko k shrek :D moj bratec jim prau "ugly boots".

Men so usec in jih ful rada nosm. Sploh noro lusni so mi, ce hlace not zatlacs al pa na ksn jeans minic pa pisane zabice. Tut slucajno pa to niso cevlji za v sluzbo npr.

Vrjamm da tisti, k niso ugg fans ne opazjo razlike med originalom pa fejkom za 15€, pa jim vsi zgledajo isti oz. isto grdi, majo pa morda izurjeno oko za ksno drugo fejk - ne fejk razlikovanje. Ce si pa fan necesa pa takoj opazs :) in men so uni fejk uggsi prou bruh :tot:
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 14. Dec. 2010 18:39

jst pa takoj opazm razliko med fejk pa real uggicami, sam so mi še zmer grde :P une ta fejk so še tolk zlo bolj grde :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov