Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
Mam doma UGG.ice, res je da so nesramno drage, da premočjo če hodš v najhujšem dežju.. Ampak so full tople & udobne tako da letos si kupm še ene sam druge barve.
Drugač pa Obstajajo tut naušniki & rokavičke od UGG. Morm rečt da su full lepi naušniki in rokavičke pa topliii...
Drugač pa Obstajajo tut naušniki & rokavičke od UGG. Morm rečt da su full lepi naušniki in rokavičke pa topliii...
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
- Tinna's nails
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2010
sama se tudi sprašujem glede varnosti teh strani.. fuul me mika
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
klik je zihr kul, ker je precej razširjena trgovina v Uk in to je pač njihova uradna stran.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tinna's nails
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2010
ja,ampak to je UK in ni carine iz ZDA pa je
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Moj prvi ugg nakup je biu tut tole dvoje
Live. Love. Surf.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
inaa napisal/-a:a veste kako pridelujejo volno za izdelavo teh sicer udobnih a totalno neuporabnih čevljev?
js jih ne nosm, so mi grde, poleg tega se da kupt super poceni ponaredke...
claire napisal/-a:meni so grdi+premočijo baje+ so gledljivi le na suhih nogicah, na ostalih zgledajo ženske kot da imajo še 10 kil več+ niti malo sexy...
vglavnem vse najslabše...
Se strinjam z zgoraj napisanim.
Izredno grdo, kruto in nepotrebno.
Pa brez zamire
A goal without a plan is just a wish.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Meni tudi uggice niso všeč, z izjemo nekih škorenjčkov s petko, ki sem jih opazila na strani, in pa teh dodatkov. Sploh naušniki so mi srčkani, ampak so tako dragi za 75 funtov se dobijo že krzneni, ki so po mojem mehkejši in toplejši (pustimo zdaj debato o krznu in usnju).
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov