Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Vanilija90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2010
To so najbolši čevlji ki sem jih v življenju kupila in jih nedam več od sebe, ko se mi zdajšnje znucajo/uničijo kupim nove stoposto. love uggs!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ce narocas iz UK, priporocam klik- majo zihr originalne.
Live. Love. Surf.
- Tinna's nails
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2010
ja, ampak je veeelika razlika v ceni
za tisto stran ki sem jo jaz prilepila me bolj zanima.. ker meni se zdi okej, ampak bi rada še mnenje od koga drugega
za tisto stran ki sem jo jaz prilepila me bolj zanima.. ker meni se zdi okej, ampak bi rada še mnenje od koga drugega
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Si upam trdit, da so ponaredek. Nihče ti ne bo prodal originalnih za 1/3 svoje cene.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Meni so Uggice lepe, ampak niso vredne toliko denarja. Glede materiala že, ampak kaj mi bo čez 200 eur vredna obutev, če bom morala pazit, da jih bom nosila samo v suhem vremenu, oz. še huje, če jih bom obula v lepem vremenu, na poti domov pa me bo ujel dež in bom "plavala" v njih. Jih ima ena kolegica, original seveda, in se je že ene parkrat lani zaj...., da ne govorim o tem kakšne madeže je potem imela še mesec po tistem. Nepraktično vglavnem, ampak vsakemu svoje.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Po novem jih imajo tudi v Stiefelkonigu v Mariboru
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
Uggice v južnem delu Evrope prodajajo po taki ceni samo popularnost; na večini nemških strani so po 80€, sicer nevem kakšne so, ampak vseen. Drugače jih majo v Celju v Maxi Rossiju - so 'zakoniti zastopniki' te firme v Sloveniji, so pa seveda krepko preko 200€. Js razmišljam o nakupu oziroma si jih ful želim, si jih bom pa verjetno s prjatlco naročila iz uggaustralia.com. Tam pridejo 100€ + poštnina ene 50€, tko da je še vseeno cenej kot če jih kupiš v Sloveniji pa bolj varno, če jih naročiš s kr ene strani, moje mnenje.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
a veste kako pridelujejo volno za izdelavo teh sicer udobnih a totalno neuporabnih čevljev?
js jih ne nosm, so mi grde, poleg tega se da kupt super poceni ponaredke...če bi bla vegetarianka bi se pa tut zamisnla
js jih ne nosm, so mi grde, poleg tega se da kupt super poceni ponaredke...če bi bla vegetarianka bi se pa tut zamisnla
Zivljenje je piskotek!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz se (spet) strinjam s claire.
Zgledajo tko tko (meni osebno bolj ne kot ja), ampak premocijo pa res baje. Tako da jih lahko nosis itak samo v prehodnem obdobju, pa se to samo takrat ko ni dezja (beri: relativno malo). In so zato vredni toliko denarja???? Ne. Definitivno! (no ok....neki itak nobeni cevlji niso vredni toliko, da bi bila zanje pripravljena odstet par 100 evrov)
Zgledajo tko tko (meni osebno bolj ne kot ja), ampak premocijo pa res baje. Tako da jih lahko nosis itak samo v prehodnem obdobju, pa se to samo takrat ko ni dezja (beri: relativno malo). In so zato vredni toliko denarja???? Ne. Definitivno! (no ok....neki itak nobeni cevlji niso vredni toliko, da bi bila zanje pripravljena odstet par 100 evrov)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov