Ugg
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Evo, jaz sem si jih zadnjič probala samo za občutek v Massu-in so mi bili celo všeč
Torej, odločam se za nakup in izbiram med črnimi visokimi ter črnimi nizkimi-pleten je samo zgornji del.
Kak nasvet kateri je boljši?
Ter še eno vpr-kako ve spokombinirate končno podobo? Posebej me zanima za zg del, torej jakna itd...
To sprašujem zato, ker sem videla že veliiko ponesrečenih kombinacij...
Torej, odločam se za nakup in izbiram med črnimi visokimi ter črnimi nizkimi-pleten je samo zgornji del.
Kak nasvet kateri je boljši?
Ter še eno vpr-kako ve spokombinirate končno podobo? Posebej me zanima za zg del, torej jakna itd...
To sprašujem zato, ker sem videla že veliiko ponesrečenih kombinacij...
The world is as you are.
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Evooo moje so končno prišleeee je bla kolegica zdej v Ameriki pa mi jih je kupila....ble so pa pou cenej kokr pr ns....so pa tele...
[img][img]http://www.shrani.si/t/1F/uD/2IaTxOC0/ugg-argylecrm2.jpg[/img][/img]
[img][img]http://www.shrani.si/t/1F/uD/2IaTxOC0/ugg-argylecrm2.jpg[/img][/img]
with every goodbye, you learn...
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js tud načrtujem nakup Uggic (original) v bližnji prihodnosti ... in ker grem spomladi v Barcelono, me zanima, če je kera že kupovala Uggice v Španiji, da vidim, če je razlika v ceni velika in če se splača čakat do takrat. Tukej v Slo so res zeloo precenjene, 250 € za čevlje ... mal sm skeptična, no
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kaj pa boš spomladi z Uggicami?
Razen če nameravaš biti ena tistih: kopalke+ uggice
Najcenejše so pa definitivno v ZDA.
Razen če nameravaš biti ena tistih: kopalke+ uggice
Najcenejše so pa definitivno v ZDA.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Statistika po originalnih spletnih straneh. Za model Classic Tall.
ZDA: 180$ (=123€)
VB: 190 funtov (=211€)
Za Avstralijo pa nimajo spletne trgovine (vsaj original ne). Znajo pa bit cenejše ja. Sem mal pogooglala, pa ne najdem cene
ZDA: 180$ (=123€)
VB: 190 funtov (=211€)
Za Avstralijo pa nimajo spletne trgovine (vsaj original ne). Znajo pa bit cenejše ja. Sem mal pogooglala, pa ne najdem cene
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
za ene par trenutkov je tud mene prjel, da bi si omisnla tovrstno obuvalo (čeprov mi najprej niso ble preveč ušeč)... pa me je kmal minil k sm vidla, da ma tele ugice v fejk ali original varianti na seb že usaka tadruga ženskica... so mi pa sicer najbl ušečne une emujke s trakci za zavezat in če že kere bi si take omisnla...
The secret of success is consistency of purpose.
-
*mala* - Cosmopsiho
Nimam nobenih Samo sanjam. Sej verjetno se še opazi ne razlika, ampak če bi jaz kupovala, bi hotela originalne (za kar pa še kar nekaj časa ne bo financ).
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Js sm si pa ravno kupla Uggice iz massa. Prvo opozorilo na blagajni je blo: samo za suho vreme! ja ja okeeej
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj v Massu nimajo originala. Verjetno si kupila fejk oz. podoben model?
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, fejk so seveda. Prov Josh piše na njih.
Meni so tiste ogabne, očitno zelo slabe kvalitete, saj sem jih kar nekaj videla, ki so zadaj kar po čevlju hodile (ne po podplatu, ampak se zadaj dotikalo tal) juck res
(ja, priznam, ko vidim Uggice, pogosto pogledam če so original ali iz kje so ponaredek )
Meni so tiste ogabne, očitno zelo slabe kvalitete, saj sem jih kar nekaj videla, ki so zadaj kar po čevlju hodile (ne po podplatu, ampak se zadaj dotikalo tal) juck res
(ja, priznam, ko vidim Uggice, pogosto pogledam če so original ali iz kje so ponaredek )
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ojej, to morajo bit pa že ful uničene, da ne hodijo več po podplatu. Upam, da se mojim iz Bate tega ne bo zgodilo, čeprav ni čisto identičen model, ampak je na isto foro.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov