Tally Weijl

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Sep. 2009 13:12

mah v tem tejli wejli prav smrdi po slabemu okusu.
mam pa ene kavbojke iz tam, ki so še vedno take kot so ble na začetku in presenetljivo nimajo nobenega kiča nikjer nalepljenega ali našitega.

drugače pa tam kupujemo predvsem cote za pusta.
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 14. Sep. 2009 14:36

neki se še lahko najde da je OK,vendar me njihova kvaliteta takoj odvrne od nakupa ...TW ma men sam še vrečke dobre :D
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PorceLain. » 14. Sep. 2009 15:25

Js mam ene par zaevic iz TW ampak edini stvari k sta mi zares všeč so ene črne hlače ( so ble na wnb spran način narejen ) pa en črn pulovr k sm ga enkrat kupla ker je bil en znižanje in je bil 6€ lol ampak mi je najbolj zakon ker je tak puhast in topel =)
ostalo pa ne nosim sploh ali pa dam sestri ^^
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 14. Sep. 2009 16:43

moje najljubše kavbojke so od tam :D pa kavbojke mi majo nasploh lušne. sem mela tudi eno fajn jakno od tam, ki je držala presenetljivi 2 leti.. pa par let nazaj sem kupla kakšne majčke tam in so mi še zdaj kul.
sicer pa že kakšno leto nisem bla tam kr vedno ko grem mimo (predvsem v cityparku, ko je tak na odprtem) preveč blešči od teh bleščic in smešnih vzorcev. škoda.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 15. Sep. 2009 7:21

Men so kavbojke tm full dobre,večinoma jih tm kupujem,če ne grem v Bosno hehheeheheh.....Drugač pa pulovrčki pa srajčke če kako najdem!Une majčke kičaste mi pa niso všeč tm pa nevem hlače take porisane :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 15. Sep. 2009 11:07

Js to trgovino nekako "preskočim" med mojimi šoping podvigi :D Večina stvari mi zgleda preveč cheap...sploh razne zlate svetlikajoče stvari. Se pa vseeno vsake toliko časa ustavim tu v upanju, da je le kaj pametnega notri...pa vedno znova odidem praznih rok ven (in se ob tem potihem sprašujem kdo bi določene artikle dal nase :D)
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 15. Sep. 2009 11:50

kljub temu da TW-ja ne maram preveč, sem včeraj šla v to trgovino na Čopovi, ker sem rabila nove kavbojke (sive) in ker ene že imam od tam pa so mi čisto prave dolžine (kar je precejšen čudež). In glej ga zlomka, takoj sem prelaufala cele stalaže kiča, svetlečih brezrokavničkov in bleščic, in prišla do znižanih navadnih bednih kavbojk, ki sem jih rabila :D
Probala, kupila, laufala ven.

Kavbojke so malo tesne, čakam da se raztegnejo, ker tele moje prejšnje so mi že ornk prevelike, drugače so pa super, sive, prave dolžine, nobenega izstopajočega Tally Weijl znaka na riti, čisto navadne dolgočasne kavbojke.
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 15. Sep. 2009 12:34

a majo že kaj bol jesenske robe al je še vse poletno kar je ostalo od razprodaj?
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 15. Sep. 2009 13:30

Js mam precej zadevc iz TW, čeprav je kr res da je usaj 80% zadev za en drek (torej punčkato, emo style, rebelde style). Najbolj na živce mi gredo majce s kakimi kostkoti, pa rdeče-črno-karirasta kombinacija, aja bleščic pa sploh ne omenjam raje.

Sicer mam pa iz TW precej kavbojk, ki so mi ful všeč, čeprav se ene hitro raztegenjo in jih je potem treba dat prat, d so 2 dni pol spet ok, nasploh tut prodajalke tm svetujejo, da kupš kavbojke, k jih komi, komi gor spravš, ker so ti te pol po parih nošenjih in pranju dejansko kot ulite. Mam neki basic kratkih majčk iz TW (tiste navadne, v večih barvah), s tem da sm opazla, da so tiste, ki so ble kupljene par let nazaj velik boljše kvalitete, kot te, ki sm jih kupla pred kratkim in se kar parajo po šivih po parih pranjih (čeprav okej, mal dnarja, mal muske, ker so ble res pocen). Mam tut en nekičast minič, ene kratke kavbojke s pasom, kar nekaj pasov (nekičastih, kupljeni po zlo nizki ceni) pa eno ful luštno črno kratko srajčko s tankim pasom okol.

Skratka, če dobr pogledaš in kupš enkrt manjšo cifro kabvojk kot jih maš, so te meni osebno zakon, ostalo ka rje pa tm še za kupt so pa pač basic zadevce pa pasovi. :)
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 17. Sep. 2009 10:04

jaz sem si lani kupila en polovarček bel na v izrez..nosila sm ga tri mesece, ko se mi je začel parat, material je bil prav bogi. vidla se je kr una mrežca kot da bi bil znucan in to po treh mescih s tem da sem ga nosila pomoje 1x-2x na teden. ne kupujem več tam.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 17. Sep. 2009 10:33

men se zdi trgovina kot vse ostale...

kavbojke so mi uredu.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2009 10:41

Meni je trgovina grozna!

Vse je kičasto, kurbirsko...včasih skoraj ne morem verjet da kdo to dejansko nosi. Od tam imam 2 puloverja, in to je to.

Mogoče se najde kaj normalnega, samo me vedno odvrne ostala roba. Juck
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Sep. 2009 14:40

Pri nas na Ptuju je trgovina bolj majhna, najbolj mi gredo na živce majice, puloverji itd, ki so kar nametani na kup na mizicah.
Včeraj sem si sicer kupila tam en vijoličen pulover, ki je nekako normalnega kroja, če veste kaj mislim, z okroglim izrezom.
Večina ostalih stvari mi je kar nekaj.
Zdelo pa se mi je zelo zanimivo to- v njihovih kabinah so nalepke we make xl totally sexy.Hm, ok.Ampak ko sem šla čez kavbojke, so imeli naslednje številke: s, xs in xxs. Xl sem zasledila le pri majicah...toliko o tem :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Sep. 2009 14:56

Če mi gre kaj na ženski organ, so to cote nametane po celo trgovini, da o večinoma slabem materialu majčk ipd. sploh ne govorim. Vse raztegnjeno, tako da me odvrne, da bi kakšen redek spodoben kos ali kavbojke sprobala. O kiči nakitu pa ne bi. :tot:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 17. Sep. 2009 16:31

Obup od trgovine, vedno ko stopim notri me vse mine... cunje dobesedno nametane, nabasane na stojala, da poleg ene majčke še tri druge ven potegneš... da ne govorim o številkah... moja konfekcijska je 40 in tam kavbojk ne dobim zase... enostavno mi niso prav...če so mi pa prav so mi pa v pasu 10 cm preširoke... vzorci in slike po majčkah so pa tudi grozna... saj ne rečem... se dobi kaka fajna zadeva za kombinirat, pa kaka lepa jopica ampak večina je pa preveč kičasto... :roll: jaz grem zelo nerada notri...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov