Tally Weijl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Majčke so mi vse lepe razn prve in zadnje (+ una rdeča in douga bela z gumbi).. Drugo majčko mam pa tudi js, samo v črni barvi
Sej se da kombinirat kr je vse več al manj navadno..
Sej se da kombinirat kr je vse več al manj navadno..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Tisto prvo majčko mam tudi jst, sm da je v črno-sivi kombinaciji.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sploh ne vem, če imam kakšno cunjo iz te trgovine. drugače sem pa tudi jaz samo občasni firbec, ki nič ne kupi.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
aww nia tiste hotkice so res hude...a jih še majo al so stare?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
NIA, meni je pa všeč tvoja torba. (očitno se tudi v Tally najde kaka dobra stvar. ).
sicer pa s tega, kar maš, lahko narediš dobro kombinacijo.
a potem pri tej kombinaciji ne sme biti uporabljenega nič drugega, razen TW? hm, niti ene same ogrlice?
sicer pa s tega, kar maš, lahko narediš dobro kombinacijo.
a potem pri tej kombinaciji ne sme biti uporabljenega nič drugega, razen TW? hm, niti ene same ogrlice?
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
tw blek blek blek...men osebn tok bedne cune d kr ni res pa še material je čist zaneč...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Kupim kdaj kej tm, če mi je res všeč
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Lalaa jez mam tak model, samo drugačni vzorčki so gor..čeprov sama torbica se mi ne zdi lih kvalitetna pa taka štorasta mi je za nosit.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
zlo slaba roba... sicer v njihovo štacuno sploh ne hodim, ker mi je bedn tip štacune, pa vse mi not tko ceneno deluje...
sicer mam kar enih par cunj od TW samo večina jih je bolj kot ne razočaranje, če že kaj kupim kupim v outletu al pa v sportini, čist tko, ker mi ravno v oči pade, ker je lih pocen al pa kaj takega...
2 pulija sta se mi scufala po enih 2h pranjih... krneki
2 majčki z naramnicami sta se kr neki strenali ( s tem da je ena stala SAMO 30 eurov ):evil:
pri torbici mi počasi že ročaj poka al se trga
3/4 hlače so pa zaenkrat še uredu (sm jih mela samo 2x gor)
bluzica pa tud po eni nošnji še kr izgleda tko kot mora
sicer mam kar enih par cunj od TW samo večina jih je bolj kot ne razočaranje, če že kaj kupim kupim v outletu al pa v sportini, čist tko, ker mi ravno v oči pade, ker je lih pocen al pa kaj takega...
2 pulija sta se mi scufala po enih 2h pranjih... krneki
2 majčki z naramnicami sta se kr neki strenali ( s tem da je ena stala SAMO 30 eurov ):evil:
pri torbici mi počasi že ročaj poka al se trga
3/4 hlače so pa zaenkrat še uredu (sm jih mela samo 2x gor)
bluzica pa tud po eni nošnji še kr izgleda tko kot mora
-
Lemon.Tree - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: Posavje
Ta trgovina mi je dejansko všeč, čeprav je skoraj malo preveč kičastega. Naj bo še tako kičasto, tam vedno najdem dobrih stvari zase. Ja, tole imaš prav, hitro se rastrga in odtegne. Pa ko majo kakršnekoli bleščice vse imajo prilepljene skoraj nikoli niso prišite, hitro odpadejo:S. Pa že 2 majice imam katere imajo postrani rob. To me jezi. No pohvalit pa moram to, da kjerkoli sem bila v TW in v Celju, v Zg ali v Lj skos so prodajalci prijazni.
Omg, koliko reklamacij mora bit tam:P
Jaz še zaenkrat nisem protestirala:D
Omg, koliko reklamacij mora bit tam:P
Jaz še zaenkrat nisem protestirala:D
If you have a lemon, make lemonade.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Imam nekaj stvari iz Tally Weijl trgovine, pa se mi niti ena ni strgala, raztegnila oz. skrčla. Pač. Drugače pa imajo dokaj kičaste stvari, izbiram le "normalne" kose. Če se potrudiš, izbrskaš prav luštne stvari.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js pa dostkrat tam kaj kupim.. Majo tut dost pametnega Nazadnje sem si kratke hlače, kiklco, 2 majčki.. Razprodaje pač
Ena frendica najraj tam kupuje.. Je baje dvakrat na teden tam da preveri če je kej novga
Ena frendica najraj tam kupuje.. Je baje dvakrat na teden tam da preveri če je kej novga
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov