Tally Weijl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
No jaz imam tudi nekaj iz te trgovine in sicer 2 majčki brez rokavov za poleti, eno z kratkimi rokavi pa 2 pulovra se mi zdi. Tiste majče brez rokavov so kr okej, ampak ko sem jo doma gor dala in se malo pretegnila mi je kar počla po šivu. Potem majčka z kratkimi rokavi je tudi super, razen tega da se mi je pod pazduho razparale po šivu po parih nošenjih. Drgače pa tam ne kupujem, ker mi nič ni ušeč in tudi ne prav.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Lansko leta sem v TW kupila 2 puloverja..podobna iz podobnega materiala...Prvi (tisti na V izrez) se mi ni nič zmuckal in je še zmeraj kakor nov..tisti drugi (u izrerz) pa se mi totalno mucka in je proti drugemu, ki ni zmuckan videti veliko bolj ponošen...torej lahko dobiš kvalitetno stvar, lahko pa ravno obratno
-
mrs.lucy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
tudi jaz mam v TW xxs pa sem daleč od anoreksije... puloverji so se mi pa skoraj vsi hitro raztegnili :S pa ful mi gre na živce ker mi na ramenih lezejo dol, ker imajo vsi zelo širok izrez.
drugače pa ja, kakšni topi za ven se pa kr najdejo
drugače pa ja, kakšni topi za ven se pa kr najdejo
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men tale štacuna neprijetno seva že samo, ko grem mem (City park), ko pa vidm na kup zmetane cunje pr uhodu in pa čudne barvne palete natlačenga cotouja mal bl u notranjosti, me mine use (zavijem kdaj do unga kiči nakita).
Se spomnem, da so ble en cajt nazaj jako popularne tiste Totally Sexy majce, k so se svetle z usake ta druge, smešn mi je blo pa to, da so ble lih nasprotno od tega, kar so "sporočale". Bruh.
Se spomnem, da so ble en cajt nazaj jako popularne tiste Totally Sexy majce, k so se svetle z usake ta druge, smešn mi je blo pa to, da so ble lih nasprotno od tega, kar so "sporočale". Bruh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Zanč sm šla not pogledat,mislm adijo pamet,vse razmetan pometan k da že sto let ni blo nobenga not k bi pospravu,pol majčke ogabne pisane,svetleče,ok sj ne rečem bleščice tm pa tm ampak pretiravanje fuj....Edin kar mi je všeč so hlače,vedno najdem kej zase tm,nevem tak kroj očitno k mi paše
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni imajo pa dobre čist navadne puloverčke. Čeprav so si vsi zelo podobni jih kupim v različnih barvah in potem kombiniram. Hlač pa nisem nikoli niti probala, po moje se ne spravim noter.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
nevem kaj se tolko bojite tistih hlač? meni se pa zdi ravno obratno, da so nekam veliki kroji, samo pač modeli so bolj ozki..
ne spadam med neke suhice, sploh ne, pa tam vedno najdem primerne kavbojke in to velikosti S.
ne spadam med neke suhice, sploh ne, pa tam vedno najdem primerne kavbojke in to velikosti S.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Se strinjam, da je včasih bila ponudba dosti boljša kot zdaj. Ni mi sploh jasno, kako da lahko spadajo pod Sportino, ker so čisto nasprotje vseh Sportininih trgovin TW mi zadnje čase spada bolj k New yorkerju kot pa k čemu drugemu, če ni še celo slabše.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
še torbe so v kurcu, moja je bla že 2. dan nošenja uničena oz. počohana in obrabljena
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
Vsaka majčka ki sem jo tam kupila je bla zanič po prvem pranju
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov