Tally Weijl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
jaz pa zadnje čase opažam na kavbojkah da mi kr gumbi odpadajo stran.. drugač pa sam tam kupujem kavbojke saj so mi edine kul pa še popust mam
kje pa bi še lahko najdla fajne kavbojke ki so fuul na korenček? v bershki? ny odpade.
kje pa bi še lahko najdla fajne kavbojke ki so fuul na korenček? v bershki? ny odpade.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mogoče v Sportini?Nevem jst jih kr u Bosni kupujem čist tko po resnici povm in so full dobre,za 5 parov kavbojk sm plačala 25€ in jih mam že eno leto pa so še vedno kot nove,ni firma to je res,ampak k da bo kdo hodu za mano pa gledu u rit kaj nosm
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
njihove hlače men nikol ne sedejo. Vedno so prevelike v pasu, premajhne v stegnih in čist preozke na mečih. Skinny pants in te vrjante komi spravm čez gležne.
Drugač pa upam,d a bojo spet dal v prodajo hlače na zvonc, ker so mi bolj všeč kot korenček vrjanta.
Drugač pa upam,d a bojo spet dal v prodajo hlače na zvonc, ker so mi bolj všeč kot korenček vrjanta.
Don't worry, be happy!!
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
No moje mnenje o Tally Weijl je tko-tko...imam veliko stvari od tam in glede hlač moram reči da sem zelo zadovolna. Vedno najdem take, ki so mi kot prokrojene po meri. Tudi služijo mi dokler se jih ne naveličam. Prav tako sem zadovoljna z modnimi dodatki in jaknami. Glede majčk pa sem bila do zdaj še vedno nekako razočarana. Največkrat se pod pazduhami naredi luknja ;P..ali pa so slabo zašite..površno zašite. No ampak vedno znova se rada ustavim v Tally Weijl in si kaj kupim [no, cene so še ena stvar, ki mi je pri njih všeč, pa še stalno so neka znižanja trenutno imajo veliko znižanje na jakne vseh barv in oblik ;P]
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne moreš verjet, da se lahko spravim v oblačila, ampak so mi ogabna. 95% je kičasto, ceneno; primerno bolj za kakšno prodajalko ljubezni (pa nimam nič proti njim in mislim da se znajo še one velik bolš oblečt) kot pa povprečno punco. Vse je svetleče.
Se pa zelo slabo spoznaš na modo, če misliš da je to moderno
Se pa zelo slabo spoznaš na modo, če misliš da je to moderno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ja, to bo to. hlače na korenček so iz mode, navadni, oprijeti puloverji, ki ti poudarjo postavo tut...in pol ko pogledam v svojo omaro z oblekam vidm 3/4 usega iz tally-a in čudn, nikjer nobenih kričečih,svetlečih uzorcov ampak sam normalne majčke, ki še nism zasledila da komu ne bi ble všeč..če mislte da se spoznate na modo ki jo furajo u londonu, milanu, skratka tiste najbolj sveže modne trende se brez problema lahko, ampak jz še zmeram prisegam na obleke ki jih nosjo navadni smrtniki in punce ki hočjo bit urejene...če bi bla trgovina res tko slaba ne vem če bi v njej kupvala usaka 2. ženska...cene pa tut ne bi smele bit vzrok ker niso med najnižjimi.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz tudi ne hodim v tally, pa definitivno ne zato, ker mi ne bi bile kavbojke prav. enostavno me odbija že sam videz trgovine. izložbe so vedno polne nekih, rdeče črnih kombinacij (ki jih btw. ne prenesem), zvezdic, bleščic... skratka nek čuden stil.
priznam, da se verjetno najde tudi kakšen normalni pulover, kavbojke ali jaknica, ampak meni se nikakor ne da brskati po tistem kupu totalno razmetanih majčk, da bi končno našla pravo cifro in model.
pa cene niti niso tako zelo nizke (se komot primerjajo z zaro, h&m ipd. trgovinami, v katerih dosti raje kupujem!)
priznam, da se verjetno najde tudi kakšen normalni pulover, kavbojke ali jaknica, ampak meni se nikakor ne da brskati po tistem kupu totalno razmetanih majčk, da bi končno našla pravo cifro in model.
pa cene niti niso tako zelo nizke (se komot primerjajo z zaro, h&m ipd. trgovinami, v katerih dosti raje kupujem!)
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
vse njihove puloverje sem morala po prvem pranju nositi samo še za doma ker so se tako zmuckali. tako da se meni ta pofl sploh ne zdi poceni.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst k pogledam not mi je vse za 12 letnice....ceprav moram priznat da kaubojke so mi pa dobre. fajn stojijo in se ne raztegnejo....ali pa sem samo naletela na tako robo...
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
No zdej že kar nekaj časa nisem bila notri. Sm si pa lani pa predlani tam kupla dva puloverja, k jih ful rada nosim (na V izrez), in nasplošno se fajn pereta in hkrati nosita. Pa kavbojke sm si lani tud tam ene vzela, in so mi tud prov fajn za nosit. Letos pa enostavn kadar sm že ravno šla pogledat v to trgovino, nisem našla nič takega kar bi meni ustrezal. No kavbojke majo vedno kake dobre.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
a katera kupuje v TW čevlje??
- Miss_April
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2009
js mam dvojne =) pa me niso še razočarale ^^
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Dans sem šla tja izključno zato, ker sem nad drugimi trgovinami kar se tiče hlač popolnoma obupala. In končno dobila kavbojke, ki so točno tako krojene kot želim (in niso tepof**** skinike.)
Res pa je da se sprašujem, za koga hudiča je narejena številka xxs...Ko sem imela čist premali indeks sem imela xs, zdej mam pa s, samo če se res raztegnejo to pomeni da mi bodo mogoče celo prevelike :S kakorkoli, ne razumem, a tu velke cifre kuj grejo, a je s največja številka ki jo prodajajo?
Drugače pa sem bom pršla če bomkdaj rabla kšno majčko za žurat...te so mi ble kr všeč. OStalo mi je pa precej šiptarsko.
Res pa je da se sprašujem, za koga hudiča je narejena številka xxs...Ko sem imela čist premali indeks sem imela xs, zdej mam pa s, samo če se res raztegnejo to pomeni da mi bodo mogoče celo prevelike :S kakorkoli, ne razumem, a tu velke cifre kuj grejo, a je s največja številka ki jo prodajajo?
Drugače pa sem bom pršla če bomkdaj rabla kšno majčko za žurat...te so mi ble kr všeč. OStalo mi je pa precej šiptarsko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov