Tally Weijl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
mam ene njihove kavbojke in sm ful zadovoljna z njimi.material je kvaliteten,poleg tega nikjer drugje nisem našla hlač,ki ne bi ble na korenčka (takih hlač ni šans da jih oblečem).
enkrat sm kupila tam en puloverček,tak za doma,pa se je že po prvem pranju (nosila ga sploh nisem nikoli!) strgal.potem sem ga nesla zamenjat in sem vzela en druge ful lep in tud kvaliteten puloverček.sam je pa res,da je večina cunj tam ful cheap (vsaj zgledajo tako) in morš met kar živce,da najdeš kakšno dobro stvar
enkrat sm kupila tam en puloverček,tak za doma,pa se je že po prvem pranju (nosila ga sploh nisem nikoli!) strgal.potem sem ga nesla zamenjat in sem vzela en druge ful lep in tud kvaliteten puloverček.sam je pa res,da je večina cunj tam ful cheap (vsaj zgledajo tako) in morš met kar živce,da najdeš kakšno dobro stvar
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
mah no...grem kdaj pa kdaj pogledat,samo....redko kdaj kaj kupim ker je vse tako nakičeno ...mam pa eno črno torbico od TW,kavbojke,pa majčko na naramnice...druga pa mislim da ne..hehe
drugače mi pa ni preveč všeč...ker je dost stvari nakičenih....
drugače mi pa ni preveč všeč...ker je dost stvari nakičenih....
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Zdej majo še kr lepe hlače znižane oz. dobiš 2 za 30 €. Samo sm se js ustrašla prodajalca (k je ful pdoobn unemu tipu (oz. ženski) s Tokio Hotela) v City Parku in šla
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm tudi včasih tam veliko kupovala, zdej pa sploh ne več. So se mi ful zamerl, k sm kupila dve res lepi majčki, pa sta bili že po prvem pranju čisto sprani.
A katera razmišlja da bi se prijavila na tisto tekmovanje za stilistko Tally Weijl?
A katera razmišlja da bi se prijavila na tisto tekmovanje za stilistko Tally Weijl?
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Ne, ker imam premalo oblačil od tam..Imam kakšnivi 2 majčki.
+ neke nagrade so malo bedaste
+ neke nagrade so malo bedaste
...Gonna fuck up your ego...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz tudi ne, ker nimam nič od tally wejlija doma, kupovala pa za to ne bom. plus tega mi je nagrada 500€ v njihovi trgovini malo brezvezna, vsaj zame, ki ne kupujem tam in si niti približno ne predstavljam, kaj bi si za toliko denarja naj tam nabavila.
zato pa piše, za vse tiste, ki so 'nore' na TW.
zato pa piše, za vse tiste, ki so 'nore' na TW.
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Včasih skočim malo pogledat, ampak me še niti en kos oblačila ni prepričal v nakup. Mogoče tudi zato, ker se vsaka ta druga oblači v TW.
Pain is temporary, glory is forever!
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
JA sm hodila včasih: Zdej grem sm pa tja kak uč vržt če majo kej luštnga, sam tut če majo ne kupim... Sm kupila enkrat ene kavbojke- res hud kroj in vse, in so se mi po eni uri nošenja razteglne za dve cifre, tut ko sem oprala isto sranje.. zdej mi ležijo v omari že like 4 leta... Mela sm tut neki majčk, katerih zgodba se je ravn tko klavrno končala...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov