Superge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ufff, Hilfigerjeve sem jz enkrat ene ful luštne nek na morju vidla pa mi je še zdej žal, da jih nisem kupila. Tle pr nas jih pol itak nisem našla. Se sicer ne spomnem niti več, a so ble une platnene (hilfiger bobbie varianta) al usual supergice, so ble pa take prijetno poletno karirasto pisane.
Neki tazga, ampak v bl nežnih, pastelnih barvah.
Pa k sem lih v temi o supergah ... Julija po izpitih si definitivno prvoščim ene visoke supergice, ker jih kupujem že vsaj dve leti. Pa čeprou bi blo mogoče bl fajn v kej bolj poletnega investirat, hehe.
Neki tazga, ampak v bl nežnih, pastelnih barvah.
Pa k sem lih v temi o supergah ... Julija po izpitih si definitivno prvoščim ene visoke supergice, ker jih kupujem že vsaj dve leti. Pa čeprou bi blo mogoče bl fajn v kej bolj poletnega investirat, hehe.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ..PiKolina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
moje nove supergice
What's meant to be will always find its way!!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
evo, že druge nove supergice ta teden ... sej jih ne rabim nujno, ubistvu jih sploh ne rabim, ker imam že tri pare kar je več kot dovolj .. ampak sem jih zagledala takoj ko sem stopla v trgovino in nisem mogla odmaknit oči od njih, tako da na koncu so šle kar z mano
v živo so še ful lepše, ful se svetijo tej kristalčki in na mojih je nosorog srebr (ne črn tako kot na sliki) z bleščicami
v živo so še ful lepše, ful se svetijo tej kristalčki in na mojih je nosorog srebr (ne črn tako kot na sliki) z bleščicami
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov