Spletne trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
pokapika napisal/-a:ravno predvčerajšnjim sem dobila oblekico od asos-a. glede plačila res nimam pripomb. plačala sem z viso, dostavljeno pa je bilo v tednu dni, brez kakršnih koli komplikacij. Tudi varno je, ne bodo te ogoljufali.
Kolk je bila pa poštnina?
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
No super, ker mam že par stvari ogledanihpokapika napisal/-a:ravno predvčerajšnjim sem dobila oblekico od asos-a. glede plačila res nimam pripomb. plačala sem z viso, dostavljeno pa je bilo v tednu dni, brez kakršnih koli komplikacij. Tudi varno je, ne bodo te ogoljufali.
Kako so pa kaj številke?
Pa kolko je bla poštnina?
I laugh at gilded butterflies.
- pokapika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2006
poštnina je bila 3,95 funtov. Naročila sem pa samo en kos, drugač je baje poštnina na vsak kos zaračunana, nevem pa ne točno. Hja glede velikosti pa tko.. meni je oblekica prevelika, sem pa zanalašč naročila eno številko večjo ker se mi je zdela oblekica slabo raztegljiva in sem se bala da mi bo premajhna. ampak se mi zdi da bi mi bila tudi S (naročla sem M) prevelika. Odvisno. Na drugih forumih pa berem da so jim bila oblačila prav. številke so torej nekako iste, mogoče za odtenek večje.
- kara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2004
Spletna trgovina Lisca ima do 14. februarja - do valentinovega - brezplacno postnino za vsa narocila:
http://www.lisca.com/index.php?page=sho ... I&local=si
http://www.lisca.com/index.php?page=sho ... I&local=si
- Pauline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Malinca^^ napisal/-a:Mene pa zanima če je katera že kupovala čevlje preko neta.
Js sm najdla ene k so mi ful všeč, sam nevem za cifro.
Ful me je strah, da bi mi ble premejhne/prevelike
jst bi jih tut pa se ne upam...k nevem če so ravn takšne kot so na sliki...skos gledam Asos če ma kej pametnga
drugač bi uro naročila (prek asosa) k je mal cenejš kot u trgovini, sam nwem če je to original ...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*AnNy napisal/-a:jst sm učer gledala TOLE stran od Dorothy Perkins in ma toook hude cote. A je že kera naročila prek te strani? Kolk pride £25.00?
Mislim da ne dostavljajo v Slo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Malinca^^ napisal/-a:Mene pa zanima če je katera že kupovala čevlje preko neta.
Js sm najdla ene k so mi ful všeč, sam nevem za cifro.
Ful me je strah, da bi mi ble premejhne/prevelike
Da, da..
Imam stevilko 39 nekatere oz vecino ceveljckov 38. Narocila sem si slovensko 38 oz amerisko 8,5 (ce se ne motim).
Ni bilo nobenih problemov pri velikosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov