Spletne trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
letos sem prvič kupvala tko prek ebaya (nemškega), kot prek ene italjanske spletne trgovine (Yoox) in mam kar dobre izkušnje... sploh tale Yoox ful hitro pošlje stvari, ko jih enkrat plačaš (lahko s Paypalom)... na ebayu pa kupujem kontaktne leče, ker so kr 3/4 cenejše kt pr nas (pri nas npr. ena leča stane 26 €, tam pa 2 leči 14 €)... tko da marskej se bl splača kupit prek neta
The secret of success is consistency of purpose.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Oh končno sem se dokopala do te teme
Skratka zanima me, če ma katera izkušnje z kupovanjem stvari iz Asos.com. Me mika, da bi naročila par stvari ampak bi rada prej slišala če je že kdo "uspešno posloval" z njimi
Izkušnje?
Skratka zanima me, če ma katera izkušnje z kupovanjem stvari iz Asos.com. Me mika, da bi naročila par stvari ampak bi rada prej slišala če je že kdo "uspešno posloval" z njimi
Izkušnje?
I laugh at gilded butterflies.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
choco.cat napisal/-a:Oh končno sem se dokopala do te teme
Izkušnje?
prvic slisim....
Kje si pa to stran nasla? Oni so iz UK, ne?
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Danes sem poslala na UK e-bayju vprašanje, koliko časa bi približno trajalo, da dobim obleko, če bo denar nakazan v ponedeljek/torek. In so mi odpisali 3 tedne. Je to normalno?? Meni se zdi veliko..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
SSarchy napisal/-a:Danes sem poslala na UK e-bayju vprašanje, koliko časa bi približno trajalo, da dobim obleko, če bo denar nakazan v ponedeljek/torek. In so mi odpisali 3 tedne. Je to normalno?? Meni se zdi veliko..
V bustvu ... hmmm za UK je to precej veliko. Ce bi bila rec iz Kitajske/USA bi to bilo normalno.. Naceloma pa iz tam dobis robo v roku enega meseca, vcasih tudi prej.
Za UK je pa res.. precej dosti. Kaj pa vem, nekateri imajo zmenjeno tako da posiljajo robo 1x na teden, pa se ze tam zavlece, oz v roku 3 ali mogoce 7ih dni po placilu reci..
Ne vem, no meni se zdi veliko za rec iz UK. Jaz sem neki narocila iz ebaya iz UK, pa sem dobila v roku enega tedna, kar se mi je zdelo nenormalno hitro.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja je velik. Še nikol ni trajal več kot ene 7 delovnih dni, da dobila iz UK. Iz ZDA/ Hong Kong pa okol 3 tedne.
Kaj pa če bi jim odpisala, pa vprašala zakaj rabjo tolk cajta?
Kaj pa če bi jim odpisala, pa vprašala zakaj rabjo tolk cajta?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja britanska trgovina je. Pa že več let vem za njo in si do zdaj nisem upala nič naročit...Hyades napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Oh končno sem se dokopala do te teme
Izkušnje?
prvic slisim....
Kje si pa to stran nasla? Oni so iz UK, ne?
Res nobena ni naročala od tu?
I laugh at gilded butterflies.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej včasih tud niso dostavljal v Slovenijo, zdej pa. Men je velik stvari zelo všeč, pa še poštnina je dokaj nizka. Js bom kej naročila, takoj ko bo kej več denarja (takrat ko sem ga pa mela, pa niso dostavljal).
Najbolš da kar ti prva kupiš kej, pa poročaš
Najbolš da kar ti prva kupiš kej, pa poročaš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem tud dost nakupov že opravla prek spleta, predvsem kupovala knjige pa kakšne tehnične zadeve.
-ebay
-amazon.
-emka
-bolha
-a letalske karte/vozovnice/donacije spadajo pod to temo? (ryanair, easyjet, aerlingus; tgv; wwf )
-ebay
-amazon.
-emka
-bolha
-a letalske karte/vozovnice/donacije spadajo pod to temo? (ryanair, easyjet, aerlingus; tgv; wwf )
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
choco.cat napisal/-a:Oh končno sem se dokopala do te teme
Izkušnje?
ful majo hude stvari in ful pocen sam kupovala pa še nism zaenkrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov