Spletne trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ok pravkar sm narocla neki na asos.com, zdj me pa zanima u kokem casu to pride? kdaj ste dobile kak mail - razn tiste potrditve?
zato ker sem narocala na eno kartico, na katero sem ze kr dolg casa nazaj neki hotla kupit in ni slo..in me zanima kdaj posljejo mail ce je slucajno slo kaj narobe da se ne bom prevec veselila da bom kaj dobila
zato ker sem narocala na eno kartico, na katero sem ze kr dolg casa nazaj neki hotla kupit in ni slo..in me zanima kdaj posljejo mail ce je slucajno slo kaj narobe da se ne bom prevec veselila da bom kaj dobila
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jaz bi morala danes. Prejšnji teden sem naročila. Pa nisem ničesar dobila.. :S
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
red_rose napisal/-a:ok pravkar sm narocla neki na asos.com, zdj me pa zanima u kokem casu to pride?
Od tistega mejla, ko napišejo da so odposlali paket, sm js vedno dobila v roku 7 dni (vključno z vikendi), tko da se nimam kej prtožvat. Odposlali so pa paket enkrat naslednji dan po naročilu, dvakrat pa dva dni po naročilu. Mi je super štacunca.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
~NIA~ napisal/-a:*mala* napisal/-a:La Senza
ja tud moja best trgovina ever kr use bi pokupila.. pa res se splača počakat razprodaje alpa kupvat stare modele, znižane oz 40€ na 7€ naprimer
Ne ne, ne boš vse pokupila, ker te bom js prehitela js tud čakam razprodaje Vsaj ena trgovina, kjer lahko joške normalno v modrc spravm (in kjer modrci za malce bolj obdarjene ne zgledajo kot za stare mame)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej so iste številke. No, je pa res da se včasih malce razlikujejo od firme do firme (in od modela).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je pa tukej http://www.republic.co.uk par stvari všeč..
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^Opa! Kulči, majo kr kul cene... Mislim d bom končno naročila kej prek neta k sm se zalubla v puloverje. Sam kaj pol če ti zadeva ni prav?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Lahko vrneš v 14 dneh, vsaj tako pravijo, z vsemi nalepkami in tag-i.
Več na http://www.republic.co.uk/page/help?section=
Ja, men so tud puloverčki ful luštni.
Hehe, mam par stvari že kar v košari in čakam pondelk(=plačo)
Več na http://www.republic.co.uk/page/help?section=
Ja, men so tud puloverčki ful luštni.
Hehe, mam par stvari že kar v košari in čakam pondelk(=plačo)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
evahunnie napisal/-a:bejbe a obstaja še kšna podobna spletna trgovina kot sta extremepie in surfdome?
Plav paradajz .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov