Spletne trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 875 prispevkov
• Stran 57 od 59
•
Prejšnja
1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59
Naslednja
- mojcamojca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2013
jaz sem pri njih naročila.. ampak sem naročila v srbijo, ker imam tam sorodnike in ko so prišli na obisk so mi prinesli robo..
Vse za hujšanje na enem mestu.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ni treba lih Srbijo, lahko jih imaš na Hrvaškem, Italiji, Avstriji... povsod pošiljajo sam v našo ljubo Slovenijo ne.
- Candy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
jaz osebno ne kupujem prek spleta ker nikoli nevem kaka stvar bo dejansko prišla domov. Lahko da mi bo grdo pristajala, bila grše barve kot na sliki,..Potem pa še poštnino plačevat!
prek spleta ali katalogov kupujem le npr. kakšen lak za nohte, ličilo,..in čimbolj poceni.
prek spleta ali katalogov kupujem le npr. kakšen lak za nohte, ličilo,..in čimbolj poceni.
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Sam recimo, da avto prižgeš pa greš v trgovino je tudi takoj 5€ ali več za bencin, razen, če maš pred vrati trgovino, tako, da ne zamerim spletnim trgovinam za poštnino, drugače se pa strinjam, da je kupovat oblačila prek spleta kr neki, ker, stvari ne moreš oblečt in se pogledati v ogledalo, če ti pristaja, potem pa še prave številke oblačil/obutve itd.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, ampak izbira online je tako neskončno večja, da se ti zmeša
Online naročanje je super, če mogoče poznaš znamko iz tujine (veš svoje št.) ali se pa res natančno zmeriš. Lahko pa tudi kupuješ izdelke, ki bolj prav (torbice, dodatki, še čevlji). Pa ogromno strani je brez poštnine
Online naročanje je super, če mogoče poznaš znamko iz tujine (veš svoje št.) ali se pa res natančno zmeriš. Lahko pa tudi kupuješ izdelke, ki bolj prav (torbice, dodatki, še čevlji). Pa ogromno strani je brez poštnine
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ima katera izkušnje z nakupovanjem na www.sheinside.com??
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
hej.
amm nevem, nisem ravno vseh sporočil odpirala,zato kar vprašam raje:)
Zanima me, če katera naročuje kakšne čevlje/štikle/škornje, prek spleta? Namreč sama potrebujem škornje zase, pa študiram da bi si jih naročila kar prek spleta
Gledam pa trenutno tole spletno stran: http://www.princess-shop.si/
Ima katera že kakšne izkušnje s tovrstnim nakupovanjem? ali pa z nakupovanjem iz te spletne strani? Kakšno priporočilo mogoče?
Najlepša hvala za vsak odgovor!
amm nevem, nisem ravno vseh sporočil odpirala,zato kar vprašam raje:)
Zanima me, če katera naročuje kakšne čevlje/štikle/škornje, prek spleta? Namreč sama potrebujem škornje zase, pa študiram da bi si jih naročila kar prek spleta
Gledam pa trenutno tole spletno stran: http://www.princess-shop.si/
Ima katera že kakšne izkušnje s tovrstnim nakupovanjem? ali pa z nakupovanjem iz te spletne strani? Kakšno priporočilo mogoče?
Najlepša hvala za vsak odgovor!
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Prvi neprebran prispevek • 875 prispevkov
• Stran 57 od 59
•
Prejšnja
1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov