Šoping wish list

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 11:49

^^ Škornji so 50€, imitacija usnja, ampak vprašanje če jih bomo sploh dobil. :/ Čist me spominjajo na ene Marc Jacobs-ke.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 11:59

fil so lepi. ampka mi je še vedno velik dati za ene škornje, ker bom drugo leto itak spet nove želela. mene bolj spominjajo na ene od louis vuitton, ki sem jih videla v neki reviji nedolgo nazaj.
res škoda, da enih reči ni pri nas od H&Ma. kje imajo trenutno največ novih reči, če mogoče veš? od h&ma, na njihovi spletni strani mislim.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 14:11

^^ 50€ je preveč za škornje? Kje jih pa cenej dobiš? Men se zdi to fejst pocen, ampak ok, je pač H&M in ni usnje.

Na wishlisti pa še eno črno usnjeno krilo, ki ne zgleda cheap (which is nowhere to be found :| ).

Slika Slika
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 14:25

tako rjavo krilo sem videla kakšen mesec nazaj na boohoo.com.poglej.
mogoče majo tutu črno.

ja preveč mi je dat 50 evrov, ker sem pač študent, in moja deneranica tega ne prenese, če hočem met še kaj več kot samo škornje. in mi je brezveze zapravljat za škornje ki jih bom nosila eno sezono 50 evrov. lani sme jih našla za 25 in to res krasne. upam, da bom imela letos enako srečo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Sep. 2011 14:46

^^ Aja, študentka si ti že, sem mislila, da si srednješolka :)

V glavnem, ja, letos so vsi najbolj ogabni kartonasti škornji povsod 40 ali 50 EUR, kar samo po sebi niti ne bi bilo drago, samo za take prežvečene in cufkaste kose je men še 10 EUR preveč :( Nimam pojma, kje naj kaj kvelitetnega najdem, zdele sem bila malo v Cityparku - groza, še Humanic ima vse nekvalitetno za vidt :? (da Deichmana in New Yorkerja ne omenjamo, sam to sem že navajena)... Pa nujno rabim obutev :mad: lani sem kupila 3 pare zimske obutve po 50 EUR - vse je razpadlo oz. je bilo že v smeteh pred koncem sezone, omfg (pa zelo pazim na svoje stvari drugač).. Tko da bi raje en par za ta denar, sam kaj, ko nisem našla še ničesar primernega..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2011 14:59

^^ Stiefelkonig, s.Oliver, kak Esprit, mogoče Bata.

Imam klasične črne škornje iz s.Oliverja že vsaj 4 leta, pa so še vedno celi in lepi. So bili pa nekaj čez 100€, ampak so vredni vsakega €. Škornji so edina obutev, za katero sem pripravljena malce več dat.

Sicer pa rabim (mi resno primanjkuje zimske garderobe):
* nov plašč, najraje črn
* gležnarji, črni
* en kup debelejših žab
* kakšna debelejša jopica
* kakšna pletena, topla obleka
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 22. Sep. 2011 15:06

dot napisal/-a:^^ Aja, študentka si ti že, sem mislila, da si srednješolka :)

Tud jaz, ne vem zakaj ...

Jz sem do zdej lepe škornje še vedno našla v Humanicu (Supernova, ne CP) ali Bati. Ampak so vsi bli nad 100€, je pa res, da so usnjeni in res zgurajo par sezon. Tko da se mi 50€ ne zdi drago za visoke škornje, cenej dobiš edin še v kakem deichmannu, kjer pa jz osebno ne najdem nč zase.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Sep. 2011 15:12

^^ Ja, sej ima tudi na FB napisano, da hodi na srednjo zdravstveno, sem videla :nixweiss:

Ja, tnx, sej sem gledala, ampak zaenkrat nisem še nič takega našla, ker bi nujno rada s polno peto (nedrsečo), letos je pa skor vse čiiiiiist brez pete in ravno :cry: Kar je pa bilo, je pa vse cufkasto in kartonasto izgledalo... Deichmann je pa meni tudi grozen, še nikoli nisem nič našla in kar živčna ratam, če grem na obhod noter, taka čudna štacuna :augenauf:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Sep. 2011 17:47

dot napisal/-a:kartonasti škornji
Kaj je to? :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Sep. 2011 18:05

^^ To jaz tko imenujem nekvalitetno obutev, ki izgleda & se občuti kot izdelana iz kartona :D zadnje čase je v trgovinah kup obutve, ki izgleda kot kulise, ne pa dejansko udobno obuvalo, primerno za nošenje :? Mi je lani par takih kosov skor uničilo tace, zdej so pa itak že v smeteh, ker niso zdržali nošenja :)

Isto opažam pri torbicah, če greš npr. preko New Yorkerja ali Pull&Bear, kot kartonaste mape s kovinskim zapiralom, men to zgleda kot kakšna kulisa za v film :? cene so pa vsako leto višje, Kitajci trapasti :?
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 22. Sep. 2011 22:12

dot napisal/-a:^^ Ja, sej ima tudi na FB napisano, da hodi na srednjo zdravstveno, sem videla :nixweiss:

Ja, tnx, sej sem gledala, ampak zaenkrat nisem še nič takega našla, ker bi nujno rada s polno peto (nedrsečo), letos je pa skor vse čiiiiiist brez pete in ravno :cry: Kar je pa bilo, je pa vse cufkasto in kartonasto izgledalo... Deichmann je pa meni tudi grozen, še nikoli nisem nič našla in kar živčna ratam, če grem na obhod noter, taka čudna štacuna :augenauf:

na fb nisem aktivna že nekaj časa, se mi zdi pač totalna izguba časa s tem. :D in nisem spreminjala že dve leti ne. ups. ja študentka sem.

poglej na Princess-Shop. tam majo ogromno polnih petk, mogoče kaj najdeš. v deichmanu tudisama zadnje tedne nič lepega ne vidim hm. :(
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Sep. 2011 11:46

nekaj gatk. Sem jih vidla v Benetonu.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 30. Sep. 2011 20:50

- ene fajn škornje za zimo oz. hladnejše dni, čeprav nimam še nobene predstave kako naj bi izgledali
- par modrčkov
- malo bolj široke majčke z odprtimi rameni ala: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/5e ... AF4DgQ.jpg
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Okt. 2011 14:02

še razmišljam, če bi si tale pulover kupila :gruebel:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Okt. 2011 14:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:48, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov