Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 21. Avg. 2006 10:43

Jah, sam tud če jih maš sam za "fensi šmensi, modni dodatek" pa jih maš na učkah ti škodijo ;)
Poznam pa kr nekaj deklin, ki nosijo izključno očala do 5000 in so sveto prepričane, da niso nič slabše ko one iz optike.. Ampak že zdrava pamet ti pove, da za 2000 ne morejo tak kvalitetnih očal nardit ko pa za 20.000..
Pa jaz npr. sploh ne morem več teh očal nosit - ker me je do zdaj še vedno ka sem jih mela na glavi (pa sem jih nosla pred par leti, prznam - pa niti nisem ugotovila, zakaj problemi z učkami dokler mi ni opik namignil) začela glava bolet, oči so me pekle pa sploh leč več nisem mogla nosit, kr so me naenkrat začele full motit, pa učke so me srbele.. Dobr, mam mal bolj občutljive oči, to je res, sam meni je to čist zadosten dokaz, da ta očala niso za na oči, ampak kvečjemu sam za na glavo (na lase - res sam fensi šmensi ;))

Je pa res, da majo v optikah full zasoljene cene (vsaj v mestu)... Jaz si zaj iščem očala, pa ni nič kaj pametnega za neko normalno ceno (ok 20.000).. Če majo vse mal lepše špegle po 40.000, kar pa je res preveč .. Sam še vseen pa sem rajš brez očal kot pa da nosim tista za 2000..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 23. Avg. 2006 10:38

Juhej končn sem dobila sončne špegle zase :tanz:

So pa take črne od jacques lemansa. Dala sem pa 31k.

Joj tok sem happy, ker mam bolj suhljat obraz in z velkimi oz. široki špegli res zgledam ko muha :unknown:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 23. Avg. 2006 11:09

Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Avg. 2006 11:32

pupa007 napisal/-a:ja sj poznam tud neki takih ljudi, ki majo sončna očala taka k so ful pocen, očem pa s tem bl škodioš kt pa da bi jih zaščitu pred soncem...
js osebno sm tud rajš brez sončnih očal kt pa da bi emla take ki ne učinkujejo tko kt bi mogle (beri: ne ščitijo oči)

to je res ja. Zato, ker imaš za temnimi stekli bolj razširjeno zenico in ti prodre več škodljivih žarkov, kot bi sicer (če ne bi imel sončnih očal)
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 23. Avg. 2006 13:58

Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 27. Jan. 2008 23:01

dior je zakon vam povem
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 12. Feb. 2008 15:34

a bojo letos še moderna veeeelika očala? :cool:
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 12. Feb. 2008 17:17

Uff, sej res. Kaj se kej nosi zdej? Ker jst si morem tudi nova kupit. Mam samo ena taka športna, samo jih ne morem nosit, če se bolj fensi uštimam.
Dejte kako fotko prlimat :)
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 12. Feb. 2008 18:00

Jst sm si lani ful hude špegle nabavla, ampak sm jih mela v avtu na zicu in, ko sm se usedla za volan je poknal pod mojo rito. :?

Nikol več dragič očal! :x (vrjetno :P )

Glede na to, da si jz ful težko najdem ene ušečne špeglčke bodo letos spomladi spet muke po trgovini.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Feb. 2008 18:07

jupi!

js mam pa trojne cist nove....sicer une za dzabe....ampak recimo, da bo UV zaščita na lečah dovolj, tako da si lahko privoščim bolj zastojnska očala.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 12. Feb. 2008 18:15

Jaz mam pa take:

Slika
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a [MaLa] » 12. Feb. 2008 18:35

Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 12. Feb. 2008 20:04

Te dvoje so mi oboje všeč, jst bi tudi neki tazga. Sam ne bo druge ku it v trgovino in probat. Je pa tudi pri meni tako, da težko najdem kake prave, ker imam bolj majhno bučo in so mi vse prevelike :?
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Feb. 2008 21:37

Josephina, a lahko prosim poveš koliko so bila tvoja sončna očala, katere firme so? Sam tak informativno, k so mi ful všeč.

Sem se odločila da si letos kupim ena kvalitetna sončna očala, ker imam leče in moram začet mal bolj skrbet za moje učke.
Šele lani sem si kupila prva sončna očala (v H&M), ker sem vedno mislna da mi sončna očala ne pašejo, zdej pa spreminjam mnenje :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 12. Feb. 2008 22:26

Mene zanima, če ima katera izkušnjo s tem da ima sončna očala z dioptrijo. Sama si jih bi dala naredit, sam ni dolgo kaj sem dala 170€ za navadna, zdej me pa zanima kakšna je razlika v ceni.

Skrbi me ker mam občutek, da se oblika vsako leto spreminja, sama če si jih bi kupla jih bi pa rada mela dlje. Nebi rada da si jih letos kupim drugo leto pa več ne bojo moderne.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov