Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a bella » 17. Jul. 2006 12:23

bouhica napisal/-a:http://www.sunglassesportal.com/detail.php?itemid=48825&rangeid=36

Js bi taka mela... vijolične... če ne bi blo tolk drage... :cry:

Jaz pa imam take cisto iste :D samo v rjavi barvi,poleg teh pa še ene črne MaxMara in so mi oboje zelo všeč
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 17. Jul. 2006 17:48

Angel girl napisal/-a:A pol mate očala čist sam kot modni dodatek? Ne vem no, men se zdi to butast. Tud jst sm mela včas taka očala čist pocenska, prvo kot prvo razpadejo takoj, d ne omenjam kok oči bolijo kr neki. Zdele si jih ne bi nosila če mi jih nekdo podari 100, to je neumnost. Mal je pa tud treba učke čuvat a se vam ne zdi? Pa tud sicer, na 1 metr se vid kaj je ponaredek pa kaj ne. Men res ni škoda dat več dnarja zase, ker vem da si s tem ne škodujem.

Točno tako! S tistimi brez UV zaščite si še bolj uničuješ oči, kot če bi bil brez očal.
Jst mojga že skos nagovarjam, da nej si enkrat ena ornk sončna očala kupi!
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 17. Jul. 2006 18:18

bella napisal/-a:
bouhica napisal/-a:http://www.sunglassesportal.com/detail.php?itemid=48825&rangeid=36

Jaz pa imam take cisto iste :D samo v rjavi barvi,poleg teh pa še ene črne MaxMara in so mi oboje zelo všeč

In dala si kolk keša? Kje si jih pa kupla?

Kak sem ti fovš :oops:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen » 21. Jul. 2006 21:23

jst mam zdj max marine...take k je mela nina osenar v oddaji sanjska zenska! men so toook hudeee! (tiste k so mal odrezane ob strani,pa majo take kamencke pol...) no ful so mi hude..dala sm pa 55 jurjev in mi ni nic zal! :cool:
Uporabniški avatar
*zoya*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *zoya* » 21. Jul. 2006 21:39

Queen napisal/-a:jst mam zdj max marine...take k je mela nina osenar v oddaji sanjska zenska! men so toook hudeee! (tiste k so mal odrezane ob strani,pa majo take kamencke pol...) no ful so mi hude..dala sm pa 55 jurjev in mi ni nic zal! :cool:

kje si jih pa kupila??
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 21. Jul. 2006 21:55

js sm tud kupila poceni očala za 2000 v clarku pa sem ful zadovoljna z njimi. črna, pravokotne oblike, srednje velikosti. men so lepe pa tud dobr zaščitijo pred soncem, majo uv zaščito in sploh so mi fajn.
prej sem pa mela ene roza ki so ble res zanič. po njih me je začela bolet glava pa še pred soncem me niso ščitle čisto nič :? tko da sem res vesela ker sem zdaj dobila te :D
to infinity and beyond!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 21. Jul. 2006 22:49

punchka napisal/-a:js sm tud kupila poceni očala za 2000 v clarku pa sem ful zadovoljna z njimi. črna, pravokotne oblike, srednje velikosti. men so lepe pa tud dobr zaščitijo pred soncem, majo uv zaščito in sploh so mi fajn.
prej sem pa mela ene roza ki so ble res zanič. po njih me je začela bolet glava pa še pred soncem me niso ščitle čisto nič :? tko da sem res vesela ker sem zdaj dobila te :D

sorry, sam spegli za 2000 pac ne zascitjo pred soncem. Jao puncke, kdaj boste zacele mislt na svoje ucke :roll:
Uporabniški avatar
bella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bella » 22. Jul. 2006 7:06

bouhica napisal/-a:
bella napisal/-a:

In dala si kolk keša? Kje si jih pa kupla?

Kak sem ti fovš :oops:

Na Ebay-u jih dobiš za 130 €,prisparaš torej več kot polovico :)
Uporabniški avatar
bella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bella » 22. Jul. 2006 7:10

Queen napisal/-a:jst mam zdj max marine...take k je mela nina osenar v oddaji sanjska zenska! men so toook hudeee! (tiste k so mal odrezane ob strani,pa majo take kamencke pol...) no ful so mi hude..dala sm pa 55 jurjev in mi ni nic zal! :cool:

Te res dobro zgledajo,jaz sem jih takoj kupla,ko sem jih videla in mi tudi ni zal,da sem dala toliko denarja...samo jaz sem pa dala tocno 50 jurjev zanje v BTC-ju :)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 22. Jul. 2006 7:39

Jaz nikoli ne kupim očal, samo zato ker so kao modni dodatek. Kupim očala, ki so res kvalitetna, ker želim svojim okicam res samo najboljše. Tako da dam zanje več kot 20.000. Rajši imam ene same in tiste kvalitetne. Ravno sedaj gledam ene športne od Adidasa, za kolesarjenje in tko za na sprehode. Stanejo 18.000 sit in so toook hude da fertik. Pa full dobro pokrijejo oči, pa še fino zatemnijo, pa veliko izbiro barv očal imajo in stekel tudi. Priporočam njihova sončna očala.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce_ » 22. Jul. 2006 8:57

najraje imam bolle očala...tako jih lahko uporabljam za šport in za šetanje po mestu :cool: nazadnje sem si kupila te:
http://img204.imageshack.us/img204/6051/46431ev6.jpg
zadovoljna... :D
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 22. Jul. 2006 9:58

jaz imam tudi ena nova bolle očala... kupila sem jih za šport, samo so mi tolk všeč da jih bom tudi tako nosila :D

to bi bile pa tele če bo delalo:

Slika
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 28. Jul. 2006 17:39

js sm pa nora na sončne očala, ampak sem prej kupvala tiste cheep... za 3000... zj morm met pa ene ornk zarad leč in sm si kuple ene fuuuul hude od exes-a take črne velke :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 02. Avg. 2006 19:39

jez mam pa najlepša očala :D ! po dolgem iskanju sm taka da so mi prov najdla na tržnici v portorožu! pa moj lubi tud! full so lepa! :D :D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mala... » 02. Avg. 2006 20:18

Čao.Jst pa ful težk dobim očala k mam zlo majhno glavo,sm pa letos dobila ene hude od Raybana pa ene Police.Raj dam mal več denarja pa da so kvalitetne.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov