Sončna očala

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 06. Jul. 2005 18:46

lihkar sem si prek neta narocla tri pare soncnih ocal...huuuuuude :D roza crne pa crno bele :) mmmmm :love: komaj cakam da jih dostavijo :D
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 06. Jul. 2005 20:07

dej link, da precekiramo :cool:
Gone
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 06. Jul. 2005 20:24

uf jst si pa ne bi upala kr tko na pamet špeglov kupovat... k mam tak ksiht na kterga redko keri špegli pašejo gor... na žalost :?
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 06. Jul. 2005 20:27

am ja...sem probala enake modele v trgovini ne...sam da je prek neta celo z postnino ceneje za 25k! :D sicer pa je tk lubi naroco :) :oops:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 06. Jul. 2005 20:30

¤MajC¤ napisal/-a:am ja...sem probala enake modele v trgovini ne...sam da je prek neta celo z postnino ceneje za 25k! :D sicer pa je tk lubi naroco :) :oops:

ok pol pa sploh morš povedat kje si to naročala
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Jul. 2005 20:33

micamaca napisal/-a:uf jst si pa ne bi upala kr tko na pamet špeglov kupovat... k mam tak ksiht na kterga redko keri špegli pašejo gor... na žalost :?

:eek: Ej,jaz isto!Niti enih še nisem našel,sem imel bejbo ki je bila optik,pa mi je rekla,da mi jih bo najdla...in mi jih ni mogla...v vseh sem smešen zgledal...pa je rekla da še ni človeka takega videla kot sem jaz...
He,he...in pazi to jaz enkrat najdem ene špegle,da so mi kolikor toliko stale,pa sem jih nekaj umazal...mastne šipce,pa mi jih mat vzame iz rok in jih z uno grobo gobo iz ne vem česa spuca in mi šipce spraska :eek: jaz kar nisem vedel kaj naresti,nič mi ni bilo jasno :? in zdaj sem pač brez...šipc se mi pa novih ne da kupiti za tisti okvir...

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 06. Jul. 2005 20:42

ryu10kyu napisal/-a:
micamaca napisal/-a:uf jst si pa ne bi upala kr tko na pamet špeglov kupovat... k mam tak ksiht na kterga redko keri špegli pašejo gor... na žalost :?

:eek: Ej,jaz isto!Niti enih še nisem našel,sem imel bejbo ki je bila optik,pa mi je rekla,da mi jih bo najdla...in mi jih ni mogla...v vseh sem smešen zgledal...pa je rekla da še ni človeka takega videla kot sem jaz...
He,he...in pazi to jaz enkrat najdem ene špegle,da so mi kolikor toliko stale,pa sem jih nekaj umazal...mastne šipce,pa mi jih mat vzame iz rok in jih z uno grobo gobo iz ne vem česa spuca in mi šipce spraska :eek: jaz kar nisem vedel kaj naresti,nič mi ni bilo jasno :? in zdaj sem pač brez...šipc se mi pa novih ne da kupiti za tisti okvir...

Lep pozdrav!

:D :D ... ja šit no... jst sm se tud zanč odpravla v kao eno največjih optik kle v Lj da si najdem ene nove špegle kr sem tastare tud neki spraskala... pa jst tko gledam in pride ena starejša kao izkušena optičarka da mi svetuje kaj in kako... in probavava vse živo in na konc po tem k sva obrnle že vse police in stojala najdem ene špegle k so mi ble kolkrtolk všeč... in pol rečem ženski neki v stilu da mi je mal nerodn k ma tolk dela z mano pa mi reče ona da če je do zdej za vsazga najdla špegle k mu pašejo (še clo baje za unga Janija Atomik Harmonik... mi je namreč pravla da ma tip tko širok nos da mu nobene špegle niso pasale pa sta pol končno ene najdla) ni vrag da jih bo tud zame :eek: :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 26. Jul. 2005 20:10

micamaca napisal/-a:
¤MajC¤ napisal/-a:am ja...sem probala enake modele v trgovini ne...sam da je prek neta celo z postnino ceneje za 25k! :D sicer pa je tk lubi naroco :) :oops:

ok pol pa sploh morš povedat kje si to naročala

ja, kje si jih naročila :)

kje pa majo kak znižanja oz velik izbire?
v Lj?
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -anonymus- » 31. Jul. 2005 9:48

men so letos te toook hude vse, k so take velke in pilotske... nism si jih še mela priložnost kupt, čakam na ene k mi bojo res pasale....mmmm I'm lovin' it :D:D
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 31. Jul. 2005 10:35

Ene par očal, k so mi hudee :D

ChanelSlika
Slika

Diesel Slika

Adidas Slika
Slika

Stella McCartney Slika

Givenchy Slika

Calvin Klein Slika

Valentino Slika
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 02. Avg. 2005 21:41

a mi loh kera pove kam naj si grem kupit očala ker so mi bla vsaka do zdj prevelka??? :( pa tko tapocen varianta! :cool:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 02. Avg. 2005 21:50

lakeesha napisal/-a:a mi loh kera pove kam naj si grem kupit očala ker so mi bla vsaka do zdj prevelka??? :( pa tko tapocen varianta! :cool:

uh, ja. to je tud moj problem. vse mi je preveliko:)
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -anonymus- » 02. Avg. 2005 22:57

roxy* napisal/-a:
lakeesha napisal/-a:a mi loh kera pove kam naj si grem kupit očala ker so mi bla vsaka do zdj prevelka??? :( pa tko tapocen varianta! :cool:

uh, ja. to je tud moj problem. vse mi je preveliko:)

men očala do zdj nikol niso ble prevelike, kvečjem premajhne :P mam pač "mal" bol okrogel obrazek :P če hočeš kvalitetne pejd v kako optiko, če pa tko mal bl u izi pa na kakšno tržnico, modno trgovino.... dobiš jih povsod :)
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 02. Avg. 2005 23:12

dans sem vidla eno zensko...ocala pa teka enormna... :eek: ko muha je zgledla... :? to mi pa sploh ni blo vsec...ugabno.sploh ne vem, kako lahko to nosijo...
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 05. Avg. 2005 11:39

ta so mi ušeč :D Slika
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov